Użytkownik GOLO Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 1.Nick na TeamSpeak: na kogzie 2.Nick Banującego : Mateo Admin-ts 3. Unique ID: 9oZp1bsbIer6tB1TxFkM5hf0qsk= 4. Kiedy otrzymałeś bana?: dzisiaj o godzinie 13:16:19 5. Jaki jest dokładny powód bana?: Zostałeś zablokowany permanentnie na serwerze przez "mateo" (Nadmierne wyzwiska w sposób rasistowski//Rasizm.) 6.opis zdarzenia : wbija na ts tam gdzie gadam mowi ze wyzywam kogos od czarnuchów wszystkie osoby co tam były ze mną na kanale to potwierdzaja ze nie powiedzialem nic z tych rzeczy dzisiaj rozmawiam z kolegami on nawet nie wchodzi na kanal nic powiedziec tylko odrazu daje bana za rasizm Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 25 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Witam. Nie rozumiem po co piszesz skarge i odwołanie? ale tutaj też powiem. Nie dałem ci wczoraj perma, poniewaz nie mialem na to okazji, nie było cię wtedy w tych godzinach, ktorych ja bylem Więc dzisiaj dostałem zgłoszenie od gracza Poniekąd którego tez wyzywałeś. Więc cie zbanowałem słusznie. Po szczegóły zapraszam na skarge Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 15 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 @ AlvaroRicoPolo Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 15 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Odwołanie odrzucam z tego względu, że ban został nałożony prawidłowo przez @ M4TEO i my jako administracja teamspeaka nie będziemy tolerować rasistowskiego zachowania. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 15 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi