Użytkownik maxb Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) 1. Imię: Konrad 2.Twój nick na serwerze: maxb 3. Aktualny wiek: 27 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/maxb/137.74.7.15:30025/ 5. W jakich godzinach grasz?: różnie, raz popołudnie, raz wieczór 6. Znajomość SourceModa [0/10]?:5-6/10 7. Czy posiadałeś już kiedyś Admina?: tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: gram na serwerze od długiego czasu (wg GT od 3 grudnia 2022). Ludzie na serwerze mnie znają i wiedzą kim jestem. Do złożenia podania nakłoniła mnie dzisiejsza sytuacja, która przelała czarę goryczy, jak na serwerze pojawił się cheater i nie było nikogo, kto mógłby się nim zająć. Często spotykam się również z sytuacjami mniejszej rangi jak kompletny brak kultury lub potrzeba wyrzucenia z serwera graczy AFKujących kolejną z kolei rundę przez zepsuty plugin anty AFK. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kon_gk/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:1:32044137 PS. Zdaję sobie sprawę z tego, że spełniam jednego z wymogów, tj. aktywności na forum, ale z góry zaznaczam, że to się raczej nie zmieni z wyjątkiem spraw związanych z serwerem jeśli najdzie taka konieczność. Mam sporo spraw na głowie w życiu codziennym, a na serwer wchodzę dla relaksu, więc przy okazji chciałbym przyczynić się do tego aby każdy z graczy czerpał możliwie jak najwięcej przyjemności z gry. Podanie składam z myślą o serwerze. Pozdawiam maxb Edytowane 25 Lutego 2023 przez maxb Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik shady Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 GT+ SM +/- Doświadczenie+ Kultura + JESTEM ZA OKRESEM PRÓBNYM 🥱🥱🥱 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .sm1ffy. Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 GT+ SM +/- Doświadczenie+ Kultura + Myślę że jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Często Cię widzę na serwerze, zgłaszasz ludzi, starasz się pomagać nowym graczom, Zgłoś się po odbiór rangi i napisz do mnie na pv. Okres próbny Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi