Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN DD2 #1] - gilu

gilu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1.  Nick: gilu
 2.  Wiek:24
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]: Dam 3 bo admina ostatni raz miałem 8 lat temu więc kwestia przypomnienia, nim te podanie zostanie rozpatrzone to będzie pewnie 5-6
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT):  https://www.gametracker.com/player/GILU/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/kto?to=0:1:3212790
 7.  Steam ID: 0:1:3212790
 8.  Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/by12gtt1/
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Tak
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:  Jestem aktywnym graczem, zgłaszam maciusów, admina często nie ma gdy ja jestem i trzeba pisać  więc myśle, że zapchałbym w ten sposób dziurę zwłaszcza teraz. 
12. Kontakt: steam/forum
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

• Lubię to! 1
  • hk. zmienił(a) tytuł na [ADMIN DD2 #1] - gilu
  • Moderator
Moderator

Jestem  na nie

- Masz bany za łamanie regulaminu

- Często brakuje ci kultury

-Twoje odzywki w kierunku graczy są naganne.

Plusem jest to, że aktywność masz dobrą, a także zgłaszasz, lecz dla mnie osoba, która składa podanie na admina, powinna  przede wszystkim mieć wysoki poziom kultury,  ponieważ  najwięcej banicji jest właśnie za "kulturę"

Zmienię zdanie, jeżeli zauważę twoją poprawę.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

+ GT
+ Steam
+ Mikro
+ Zgłaszasz cziterów (zazwyczaj trafnie)
- Kultura 
Osobiście jestem za okresem próbnym dla Ciebie, jeśli przez ten okres nie będzie do Ciebie większych zastrzeżeń to będziesz miał pełne moje poparcie.

• Przykro mi 1

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

Również na nie:

Tak jak wspomniał @ old

-/+ Zgłaszasz graczy, ale wolisz zobaczyć spect i potem rozpisać demo, a potem UBT pisze, że "Admini na serwerze"

+ Czas na serwie jest ładny

- Historia Twoich banów :/

Byłbym za okresem próbnym gdy zobaczymy poprawę.

• Lubię to! 1

191716117_snpnpss.jpg

• Użytkownik

+ Gt pięknie się prezentuje.

+ Zgłaszasz na forum, jak i na serwie bardzo często .

-  Jak dla mnie kultura stoi na wielkim minusie i można powiedzieć odczuwam tutaj lekką niedojrzałość. Bardziej tutaj mi chodzi o te można powiedzieć bezsensu powtarzający się tekst w stronę każdego admina. :P 

- Dwa bany na serwerze z powodem textur. Dodatkowo już cię raz upominałem za wspomaganie się bugami mapy to wyparłeś się wszystkiego. No ja widziałem co innego, a ślepy nie jestem.:patyk:

Jesteś stałym graczem tego serwera, a mimo wszystko łamiesz regulamin. Ciężko tutaj tak zaufać takiej osobie. Szczególnie kiedy napisałeś, że się zapoznałeś z wymaganiami na admina, a tam widnieje taki punkt  ----> Zapoznanie się z Regulaminami Serwera DD2#1 . Przestudiuj może jeszcze raz ten regulamin. 

Jak się poprawisz z zachowaniem i zapoznasz  się w pełni z regulaminem to wtedy zapraszam do składania podania. Jeśli zauważę tą poprawę to jestem skłonny ci dać lekki okres próbny. 

Na tą chwile jestem na NIE.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

-GT

-Steam

ale co więcej tu rozpisywać się.. Ta kultura jest słaba do innych graczy bo to słychać nie raz hmm jak napisał @ old  z regulaminem też cięko..

Więc na chwilę obecną na NIE jeśli będzie poprawka będę na TAK

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • OLDSTAR

Doświadczenie, aktywność. Przysługuje mu okres próbny, nie możemy od razu go wykluczać. Jest imponujący gametracker i wiedza. Jeżeli przez okres dwóch tygodni się nie sprawdzi w roli admina (słownictwo), to się pożegnamy. 

• Przykro mi 2

Bardzo mocny okres testowy. Liczę, że wykorzystasz szansę i ogarniesz swoje zachowanie, które czasami nie przystoi nawet graczowi, a co dopiero adminowi.

Odbierz rangę w odpowiednim dziale.

• WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]