Użytkownik gilu Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 1. Nick: gilu 2. Wiek:24 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: Dam 3 bo admina ostatni raz miałem 8 lat temu więc kwestia przypomnienia, nim te podanie zostanie rozpatrzone to będzie pewnie 5-6 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/GILU/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/kto?to=0:1:3212790 7. Steam ID: 0:1:3212790 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/by12gtt1/ 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Tak 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem aktywnym graczem, zgłaszam maciusów, admina często nie ma gdy ja jestem i trzeba pisać więc myśle, że zapchałbym w ten sposób dziurę zwłaszcza teraz. 12. Kontakt: steam/forum 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 25 Lutego 2023 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Jestem na nie - Masz bany za łamanie regulaminu - Często brakuje ci kultury -Twoje odzywki w kierunku graczy są naganne. Plusem jest to, że aktywność masz dobrą, a także zgłaszasz, lecz dla mnie osoba, która składa podanie na admina, powinna przede wszystkim mieć wysoki poziom kultury, ponieważ najwięcej banicji jest właśnie za "kulturę" Zmienię zdanie, jeżeli zauważę twoją poprawę. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 + GT + Steam + Mikro + Zgłaszasz cziterów (zazwyczaj trafnie) - Kultura Osobiście jestem za okresem próbnym dla Ciebie, jeśli przez ten okres nie będzie do Ciebie większych zastrzeżeń to będziesz miał pełne moje poparcie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Również na nie: Tak jak wspomniał @ old -/+ Zgłaszasz graczy, ale wolisz zobaczyć spect i potem rozpisać demo, a potem UBT pisze, że "Admini na serwerze" + Czas na serwie jest ładny - Historia Twoich banów Byłbym za okresem próbnym gdy zobaczymy poprawę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 25 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 + Gt pięknie się prezentuje. + Zgłaszasz na forum, jak i na serwie bardzo często . - Jak dla mnie kultura stoi na wielkim minusie i można powiedzieć odczuwam tutaj lekką niedojrzałość. Bardziej tutaj mi chodzi o te można powiedzieć bezsensu powtarzający się tekst w stronę każdego admina. - Dwa bany na serwerze z powodem textur. Dodatkowo już cię raz upominałem za wspomaganie się bugami mapy to wyparłeś się wszystkiego. No ja widziałem co innego, a ślepy nie jestem. Jesteś stałym graczem tego serwera, a mimo wszystko łamiesz regulamin. Ciężko tutaj tak zaufać takiej osobie. Szczególnie kiedy napisałeś, że się zapoznałeś z wymaganiami na admina, a tam widnieje taki punkt ----> Zapoznanie się z Regulaminami Serwera DD2#1 . Przestudiuj może jeszcze raz ten regulamin. Jak się poprawisz z zachowaniem i zapoznasz się w pełni z regulaminem to wtedy zapraszam do składania podania. Jeśli zauważę tą poprawę to jestem skłonny ci dać lekki okres próbny. Na tą chwile jestem na NIE. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tloczek Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 -GT -Steam -Wiek ale co więcej tu rozpisywać się.. Ta kultura jest słaba do innych graczy bo to słychać nie raz hmm jak napisał @ old z regulaminem też cięko.. Więc na chwilę obecną na NIE jeśli będzie poprawka będę na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 26 Lutego 2023 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Doświadczenie, aktywność. Przysługuje mu okres próbny, nie możemy od razu go wykluczać. Jest imponujący gametracker i wiedza. Jeżeli przez okres dwóch tygodni się nie sprawdzi w roli admina (słownictwo), to się pożegnamy. 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Bardzo mocny okres testowy. Liczę, że wykorzystasz szansę i ogarniesz swoje zachowanie, które czasami nie przystoi nawet graczowi, a co dopiero adminowi. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi