Użytkownik Jointowicz. Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Nick z CS: Jointowicz. Admin banujący: ? Serwer: DD2 Data zdarzenia: 26.02 godzina 10:12 Opis sytuacji: W trakcie zmiany mapy wyrzuciło mnie z serwera i od 2h nie mogę wejść. Pojawia się info "Failed to contact game server". Chwile przed zmianą mapy jakiś NS dostał bana za kulturę, możliwe jest żebym miał to samo ip? Trivor nie odpowiada, dlatego piszę tutaj. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 26 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Serwer tak reaguje jak zbyt szybko próbujesz próbujesz wejść na serwer , odczekaj chwilę i powinno pomóc Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jointowicz. Opublikowano 26 Lutego 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Jak mogłem zbyt szybko wchodzić na serwer skoro już grałem i była zmiana mapy? Płace za slot a przez cały dzień nie mogę wejść na serwer... Dajcie UB i po sprawie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi