Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Witajcie, nie chcę nic ukrywać ale Mam Vac Bana na Steam! (Mój brat przyznał się że grał na citach). Nie było mnie jak on czitował, ponieważ byłem w szpitalu i nie miałem nad tym kontroli Jestem mi Smutno że muszę was Opuścić/Też zerwałem z dziewczyną ale nie ważne Chciałbym powiedzieć że Bardzo Fajnie sie z wami Współpracowało. Naprawdę mówię to od Serca. Chciałbym to jakoś naprawić, nie wiem założyć nowego Steam i kupić Counter Strike 1.6 i Dalej Grać z wami a także wam pomagać na forum. Tylko nie wiem czy mi dacie szanse Bo z przykrością nie chciałbym odejść. No ale jak już mam Tego Vac Bana To co ja mam zrobić w takiej sytuacji? Bym miał Admina DD2 i UnBanTeam a na Steam Vac Ban? Dla mnie to przerażające . Bardzo bym był wdzięczny jak bym (Założył Steam nowego i kupił Counter Strike 1.6) i bym dalej z wami był i chętnie bym pomagał?! Będzie Taka Możliwość ?? Jak macie do mnie zaufanie do myślę że dacie mi szansę Nie chce was oszukiwać, bo jestem uczciwy i Przyznałem się że mam Vac Bana na Steam. Jeszcze Raz Bardzo Przepraszam Za Mojego Brata! @Kamilek- Jesteś bardzo ambitny zawsze pomożesz bardzo fajnie mi się z tobą współpracowało @Dusia⚝♡- Z tobą też się fajnie pisało i ogółem Fajna z ciebie Dziewczyna. @F4NTOM- Dobry z ciebie byczek, dużo pomagasz jesteś bardzo pomocny, a także życzę ci powodzenie do dalszych prac na forum i dojrzenia do Celów. @Ar0n- Może się mało znamy ale Życzę ci Dobrego stopnia na Forum. @ArcyBM- Tu również nie za dobrze się znamy ale też ci Życzę do Dalszych osiągnięć do Celów swoich. @Vixo- Trzymaj się mordo. @Trivor- Ty również się trzymaj. @|K4|Bum- Też fajny z ciebie ziomek, trzymaj się cieplutko. @Smuszinio- No cóż już sobie nie pośmiejemy się i nie pogadamy Trzymaj się też. @AdeK- Trzymaj się cieplutko, i Pilnuj tego Forum dobrze. Trzymam kciuki do dalszych osiągnięć do celów. @Pietrek90- Fajnie się rozmawiało na TeamSpeak, fajnie się grało, ogółem wszystko super Ale musimy się pożegnać Trzymaj się. @LandrynCia- Witaj, Bardzo cie polubiłem, myślałem że będziemy mieć większy kontakt ale cóż Nic nie zrobię (Mam Vac Bana na Steam/Przez Brata) @NaturalnY- Trzymaj Się @R.A.M.Z.E.S- Miłej Gry, i powodzenia Jak Kogoś ominąłem to z serduszka bardzo Przepraszam Nie wiem, może zróbcie ankietę czy dacie mi Szansę czy nie? To tyle z mojej strony Przepraszam Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Powinieneś to z kimś wyjaśnić i by się znalazło rozwiązanie, a nie piszesz pożegnanie... Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dziękuję, ale myśle, że warto to wyjaśnić i będzie okej Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Wszystko da radę wyjaśnić. Nie pisz pożegnania od razu. Będzie mi smutno Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Trzymaj się! Powodzenia w życiu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 To wszystko jest do Dogadania bo że dostałeś bana którego ty nie zrobiłeś to nie twoja wina Administracja powinna to brać pod uwagę ja jestem za tym że byś został załozył nowe konto i cs kupił i z nami grał bo taka osoba jak ty to jesteś zaufaną osobą i myślę że wszystko jest do dogadania się i mówię Zostań !!!!! Pozdrawiam jak nie to życzę ci wszystkiego dobrego Najlepszego w nowym roku że by twoja noga wyzdrowiała 100 % i 66140890 mój nr gg i dziękuje za wszystko ale mówię Zostań Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Cyaaa Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 29 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Jak dla mnie to sytuacja jest żenująca, możesz podziękować swojemu bratu... sry le ja się trzymam tego że Vac to Vac .. jak byśmy chcieli to każdy by miał takie szanse i mogłby dostac ponowne "szanse" .. byłeś świadom że pozostawiasz pc bratu .. mogłeś mu wgrać ns a nie pozostawiać steam .. sory ale jak dla mnie sprawiedliwosc powinna byc taka sama dla kazdego, bez wzgledu czy cos znaczy na sieci czy nie .. Następna sprawa wczoraj wbijałeś na serwer normalnie jakoś jeszcze wyłapałeś bana na 5 min bodajże za cfg. xDD wbiłeś na forum i tłumaczyłeś że brat grał jak byłeś w szpitalu .. lecz wczoraj grałeś ty a nie brat, i "Wacka" nie było xDDD a dziś już jest i niby on grał xd sory ale trochu nie trzyma to sie kupy xd Pomijając wszystko, dzięki za wszystko trzymaj się i powodzonka Odnośnik do komentarza
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Opublikowano 29 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 najpierw wyjaśnij tą sprawę a potem pisz rezygnacje moim zdaniem da się to wyjaśnić no ale skoro napisaleś to 3 maj sie modrko Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 7 minut temu, |K4|Bum napisał: Jak dla mnie to sytuacja jest żenująca, możesz podziękować swojemu bratu... sry le ja się trzymam tego że Vac to Vac .. jak byśmy chcieli to każdy by miał takie szanse i mogłby dostac ponowne "szanse" .. byłeś świadom że pozostawiasz pc bratu .. mogłeś mu wgrać ns a nie pozostawiać steam .. sory ale jak dla mnie sprawiedliwosc powinna byc taka sama dla kazdego, bez wzgledu czy cos znaczy na sieci czy nie .. Następna sprawa wczoraj wbijałeś na serwer normalnie jakoś jeszcze wyłapałeś bana na 5 min bodajże za cfg. xDD wbiłeś na forum i tłumaczyłeś że brat grał jak byłeś w szpitalu .. lecz wczoraj grałeś ty a nie brat, i "Wacka" nie było xDDD a dziś już jest i niby on grał xd sory ale trochu nie trzyma to sie kupy xd Pomijając wszystko, dzięki za wszystko trzymaj się i powodzonka Dokładnie to samo chciałem napisać Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 29 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Trzymaj się, Hej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 15 minut temu, |K4|Bum napisał: Jak dla mnie to sytuacja jest żenująca, możesz podziękować swojemu bratu... sry le ja się trzymam tego że Vac to Vac .. jak byśmy chcieli to każdy by miał takie szanse i mogłby dostac ponowne "szanse" .. byłeś świadom że pozostawiasz pc bratu .. mogłeś mu wgrać ns a nie pozostawiać steam .. sory ale jak dla mnie sprawiedliwosc powinna byc taka sama dla kazdego, bez wzgledu czy cos znaczy na sieci czy nie .. Następna sprawa wczoraj wbijałeś na serwer normalnie jakoś jeszcze wyłapałeś bana na 5 min bodajże za cfg. xDD wbiłeś na forum i tłumaczyłeś że brat grał jak byłeś w szpitalu .. lecz wczoraj grałeś ty a nie brat, i "Wacka" nie było xDDD a dziś już jest i niby on grał xd sory ale trochu nie trzyma to sie kupy xd Pomijając wszystko, dzięki za wszystko trzymaj się i powodzonka Tak, Wbiłem wczoraj na serwer i dostałem bana za config, ale to mój brat przedtem grał ja nie wiem co on robi? No i jak wszedłem na serwer to dostałem bana zmieniłem config i potem grałem normalnie. Dzisiaj jechałem z Kumplem do Szpitala, i jak mnie nie było to on sobie grał to znowu nie wiem co robił. Pozniej wchodze do domu odpalam kompa a tu powiadomienie Vac Ban? Sorry, Ja się przyznałem że mam tego Vac Ban na steam i chcę to wyjaśnic czy jest możliwość wyjaśnienie tej sprawy. Bo ja tego Vac Bana nie powinienem dostac ponieważ ja ni czituje pomijając... Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Grudnia 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Najlepiej zwalic na brata.. Xdd jesli wgl serio się go ma Paapaa 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Tak mam Brata który ma 21 lat a Siostrę która ma 15 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 24 minuty temu, R.A.M.Z.E.S napisał: najpierw wyjaśnij tą sprawę a potem pisz rezygnacje moim zdaniem da się to wyjaśnić no ale skoro napisaleś to 3 maj sie modrko Okey, tak zrobię Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 40 minut temu, F4NTOM napisał: Wszystko da radę wyjaśnić. Nie pisz pożegnania od razu. Będzie mi smutno Okey Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 46 minut temu, ArcyBM napisał: Powinieneś to z kimś wyjaśnić i by się znalazło rozwiązanie, a nie piszesz pożegnanie... Jak tak to okey Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 43 minuty temu, LandrynCia napisał: Dziękuję, ale myśle, że warto to wyjaśnić i będzie okej Dobrze, spróbuję Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 38 minut temu, Pietrek90 napisał: To wszystko jest do Dogadania bo że dostałeś bana którego ty nie zrobiłeś to nie twoja wina Administracja powinna to brać pod uwagę ja jestem za tym że byś został załozył nowe konto i cs kupił i z nami grał bo taka osoba jak ty to jesteś zaufaną osobą i myślę że wszystko jest do dogadania się i mówię Zostań !!!!! Pozdrawiam jak nie to życzę ci wszystkiego dobrego Najlepszego w nowym roku że by twoja noga wyzdrowiała 100 % i 66140890 mój nr gg i dziękuje za wszystko ale mówię Zostań Okey, zostanę bede walczył Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Zamykam Tematu. Proszę o Przeniesienie Postu. Jest nie aktualny post przepraszam za Kłopot/ nie żegnam się/ Dostałem motywację/ Edytowane 29 Grudnia 2018 przez YepHacker 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 29 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi