Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 28 Lutego 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Jaką masz propozycje?: Oddzielenie od siebie słów w nicku Screenshot/Nagranie/Przykład: Chodzi mi o to, że na przykład chcę nazywać się na forum Paweł Szmit. Nie PawełSzmit nie wiem jak inni, ale myślę że też tak chcą, fajnie byłoby jak propozycja by przeszła. Pozdrawiam. Spokojnej nocy/dnia w zależności kiedy to czytacie. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 28 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Niby drobnostka ale jak widać nie każdemu odpowiada styl łączenia dwóch członów swojej nazwy po przez "_" (tzw. podłogę). Propozycja dość prosta, a zarazem wprowadza estetykę niektórych nick'ów. Prosta, gdyż wystarczy dodać twardą spacje w html poprzez " ". (O ile daną opcje można zmienić z podłoża samego html'a/js’a) Można by wprowadzić. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Jak Mr. @ hk. widzi furtkę techniczną to czemu nie Jestem na Tak, niech ludzie mają opcję przerwy w nicku.Ale pewnie realizacji zmiany będzie przewidziana na 2024 wiosną 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 5 godzin temu, Vashka napisał: Ale pewnie realizacji zmiany będzie przewidziana na 2024 wiosną Raczej tak 🤣 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Marca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 na Tak, dodało by to estetykę niektórym nick'ą a raczej jest to drobnostka w kodzie. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi