Użytkownik Paeel Opublikowano 28 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 (edytowane) 1. Nick: paeel 2. Wiek: 24 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Paeel/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:29073766 7. Steam ID: STEAM_0:0:29073766 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198018413260/ 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Byłem adminem w sumie bardzo długi czas, zrezygnowałem, ale chciałbym dalej trzymać porządek na serwerze i myślę, że na pewno się przydam. Każdy stały gracz oraz admini mnie znają i wiedzą jak pełnie tą rolę. Co do ostatnich akcji i zachowań zapewniam, że się nie powtórzą. 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 28 Lutego 2023 przez paeel 4 1 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 1 Marca 2023 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Jestem na tak -Doświadczenie - Aktywność - Steam - Wiek - Zaangażowanie w życie serwera 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tloczek Opublikowano 1 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 -Steam -Wiek -Kultura Niech wstąpi do załogi, jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 1 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Również jestem na Tak. +Steam + Kultura + Doświadczenie + Wiek + GT 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 1 Marca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Na TAK +Wiek +Steam +Doświadczenie + AMX 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 1 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 + Adminem byłeś, zawsze można było na ciebie liczyć. + Masz czujne oko, a takie oczko to zawsze się przyda. + Gt dobre, płynne i to najważniejsze. + częste zgłaszanie osobników łamiących regulamin. + Aktywny nocami i za dnia również coś jest, więc plusik. + Kultura - No można powiedzieć ja to wszedłem w środek tego wszystkiego i przypatrywałem się temu. Tak, więc rezygnacja pózniej troszkę głupie zachowanie zauważyłem na forum czy na serwerze. Dalej odejście z forum i na końcu powrót. Koło zawirowań . Troszkę tego było w przeciągu parunastu dni. Jednakże mam nadzieje, że ten "Powrót" można powiedzieć zmienił cię na lepsze i więcej takich pochopnych decyzji nie będzie. Powiem Ci tak. Ja Ci daje tą szanse bo zasługujesz mimo wszystko, gdyż jak już wcześniej wspominałem można było liczyć na ciebie zawsze i byłeś dobrym adminem, kiedy ja byłem tylko graczem. No i te parę dni jak już współpracowaliśmy to też dobrze wspominam. W skrócie. Oczywiście jestem za daniem Ci szansy w powrocie i pokazaniu, że wróciłeś silniejszy. Ode mnie masz TAK. Myślę, że już więcej takich "Huśtawek" nie będzie bo u mnie drugich szans już nie dostaje się. :C Powodzonka życzę! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Cytat Co do ostatnich akcji i zachowań zapewniam, że się nie powtórzą. Akurat jak chodzi o tę kwestię, daję sobie uciąć swoją prawą rękę, że więcej taka sytuacja nie będzie miała miejsca. W skrócie - zrozumiałeś co zrobiłeś nie tak i tak szczerze gdyby ci nie zależało i byś tego nie żałował, to pewnie poszedłbyś na inny serwer i gdzie indziej byś się starał o tego admina. A tutaj jednak widać, że ci zależy na strefie i dobrze tutaj ci się siedzi . Znamy się bardziej "osobiście", że tak to ujmę i na prawdę jesteś w porządku gościem, a jak wiadomo każdy z nas popełnia czasami błędy. Nie inaczej było w twoim przypadku tak działa właśnie życie. Robimy coś, a później strasznie tego żałujemy, że dana sytuacja miała w ogóle miejsce - normalna sprawa. Co do samego podania omijając tą sytuację opisaną wyżej. Miałeś tutaj admina, ogarniałeś, dobrze się z tobą współpracowało w tej ekipie adminowskiej na serwerze, także cóż tutaj dużo gadać jesteś stałym bywalcem i wiesz co z czym się je. Także po cichu mam nadzieję, że wrócisz na swoje dawne stanowisko mimo "zjebania" sprawy . Ode mnie Tak. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 1 Marca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Aktywność + Exp + Wiek + GT + Yes Nie do twarzy Ci było z tym białym nickiem 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Na tak + GT + Znany na forum serwie + Był adminem + Wiek + AMX + Doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 1 Marca 2023 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Masz naprawdę wkoło super wspaniałomyślnych "fajnych wujków". Jestem z rezerwą nastawiona na Twoją "rekonwalescencję". Aktywność. Przychylność graczy, jak najbardziej na plus... aczkolwiek Twoje zachowania, które przejawiały przez Ciebie ostatnimi czasy nie przedstawiły Cię w korzystnym świetle jako Admina. Osobę, która powinna dawać przykład graczom. Zdewastowałeś poszanowanie adminów. Jestem neutralna. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 2 Marca 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Od resetu bansa rozdał 200 banów, co czyni go #1 pod względem aktywności adminem. Często trafne typy co do seciarzy, no i nie boi się wpisać viewdemo w konsoli. Bierzcie póki mu się jeszcze chcę, bo to co się czasami dzieje na dd2 to tragedia. 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Również masz moje tak + Byłeś już Adminem DD2 + Nie było problemów z Tobą + Potencjał i doświadczenie + Aktywny w nocy + Kulturka 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Liczę, że wyjaśniłeś sobię parę kwesti z osobami z którymi miałeś dym. Od strony adminowania nie mam się do czego przyczepić. Odbierz rangę. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi