Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN DD2 #1] - paeel

Paeel

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1.  Nick: paeel
 2.  Wiek: 24
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]: 8
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Paeel/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:29073766
 7.  Steam ID: STEAM_0:0:29073766
 8.  Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198018413260/
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! 
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Byłem adminem w sumie bardzo długi czas, zrezygnowałem, ale chciałbym dalej trzymać porządek na serwerze i myślę, że na pewno się przydam. Każdy stały gracz oraz admini mnie znają i wiedzą jak pełnie tą rolę. Co do ostatnich akcji i zachowań zapewniam, że się nie powtórzą. 
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

Edytowane przez paeel
  • Lubię to! 4
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 1

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• zbój z gór

Jestem na tak

-Doświadczenie

- Aktywność

- Steam

- Zaangażowanie w życie serwera 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

-Steam

-Kultura

Niech wstąpi do załogi, jestem na Tak

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Również jestem na Tak. 
+Steam
+ Kultura
+ Doświadczenie
+ Wiek
+ GT

• Lubię to! 1

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Premium
Premium

Na TAK

+Wiek 

+Steam

+Doświadczenie

+ AMX

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

+ Adminem byłeś, zawsze można było na ciebie liczyć. 

+  Masz czujne oko, a takie oczko to zawsze się przyda.

+ Gt dobre, płynne i to najważniejsze.

+ częste zgłaszanie osobników łamiących regulamin.

+ Aktywny nocami i za dnia również coś jest, więc plusik.

+ Kultura 

- No można powiedzieć ja to wszedłem w środek tego wszystkiego i przypatrywałem się temu. Tak, więc rezygnacja pózniej troszkę głupie zachowanie zauważyłem na forum czy na serwerze. Dalej odejście z forum i na końcu powrót. Koło zawirowań . Troszkę tego było w przeciągu parunastu dni. Jednakże mam nadzieje, że ten "Powrót" można powiedzieć zmienił cię na lepsze i więcej takich pochopnych decyzji nie będzie. :P 

Powiem Ci tak. Ja Ci daje tą szanse bo zasługujesz mimo wszystko, gdyż jak już wcześniej wspominałem można było liczyć na ciebie zawsze i byłeś dobrym adminem, kiedy ja byłem tylko graczem. No i te parę dni jak już współpracowaliśmy to też dobrze wspominam. :D 

W skrócie. Oczywiście jestem za daniem Ci szansy w powrocie i pokazaniu, że wróciłeś silniejszy. Ode mnie masz TAK. 

Myślę, że już więcej takich  "Huśtawek" nie będzie bo u mnie drugich szans już nie dostaje się. :C 

Powodzonka życzę! :like:

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Zasłużony
Cytat

Co do ostatnich akcji i zachowań zapewniam, że się nie powtórzą. 

Akurat jak chodzi o tę kwestię, daję sobie uciąć swoją prawą rękę, że więcej taka sytuacja nie będzie miała miejsca. W skrócie - zrozumiałeś co zrobiłeś nie tak i tak szczerze gdyby ci nie zależało i byś tego nie żałował, to pewnie poszedłbyś na inny serwer i gdzie indziej byś się starał o tego admina. A tutaj jednak widać, że ci zależy na strefie i dobrze tutaj ci się siedzi ;). Znamy się bardziej "osobiście", że tak to ujmę i na prawdę jesteś w porządku gościem, a jak wiadomo każdy z nas popełnia czasami błędy.

Nie inaczej było w twoim przypadku tak działa właśnie życie. Robimy coś, a później strasznie tego żałujemy, że dana sytuacja miała w ogóle miejsce - normalna sprawa. 

Co do samego podania omijając tą sytuację opisaną wyżej. Miałeś tutaj admina, ogarniałeś, dobrze się z tobą współpracowało w tej ekipie adminowskiej na serwerze, także cóż tutaj dużo gadać jesteś stałym bywalcem i wiesz co z czym się je. 

Także po cichu mam nadzieję, że wrócisz na swoje dawne stanowisko mimo "zjebania" sprawy :). 

Ode mnie Tak. 

• Super 1

spacer.pngspacer.png

• Premium
Premium

Aktywność +
Exp +
Wiek +
GT +

Yes

Nie do twarzy Ci było z tym białym nickiem :shrug: 

• Super 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

Na tak :) 

+ GT 

+ Znany na forum serwie 

+ Był adminem

+ Wiek 

+ AMX

+ Doświadczenie 

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • OLDSTAR

Masz naprawdę wkoło super wspaniałomyślnych "fajnych wujków". Jestem z rezerwą nastawiona na Twoją "rekonwalescencję". Aktywność. Przychylność graczy, jak najbardziej na plus... aczkolwiek Twoje zachowania, które przejawiały przez Ciebie ostatnimi czasy nie przedstawiły Cię w korzystnym świetle jako Admina. Osobę, która powinna dawać przykład graczom. Zdewastowałeś poszanowanie adminów. Jestem neutralna.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Sprawiedliwy

Od resetu bansa rozdał 200 banów, co czyni go #1 pod względem aktywności adminem. Często trafne typy co do seciarzy, no i nie boi się wpisać viewdemo w konsoli.
Bierzcie póki mu się jeszcze chcę, bo to co się czasami dzieje na dd2 to tragedia.  

• Super 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik

Również masz moje tak

+ Byłeś już Adminem DD2

+ Nie było problemów z Tobą

+ Potencjał i doświadczenie

+ Aktywny w nocy

+ Kulturka

• Super 1

191716117_snpnpss.jpg

Liczę, że wyjaśniłeś sobię parę kwesti z osobami z którymi miałeś dym.

Od strony adminowania nie mam się do czego przyczepić.

Odbierz rangę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]