Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN DD2 #1] - Bufen #2

Bufen

Rekomendowane odpowiedzi

1.  Nick: @ Bufen
 2.  Wiek: 26 lat
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE 
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]: 8
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/вυƒεṉ ( ° ʖ °)/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/kto?to=0:1:196485022
 7.  Steam ID:  STEAM_0:1:196485022
 8.  Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/Bufenek/
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki!
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Pełniłem funkcję dobrze żadnych żadnych skarg nie było co związane z serwerem pełniłem funkcję admina dobrze i chcę się po prostu tym dalej zajmować myślę że dacie mi szansę 

żebym wrócił bo tak naprawdę nic nie zrobiłem jeśli chodzi o forum czy serwer powtórzę to 10000... lub więcej zdarzyło się to na ts3 raz i tylko raz za co przeprosiłem za wszystko po prostu chcę dalej pomagać świetnej ekipie 

adminów dd2 tyle :) 
12. Kontakt: forum , gg , ts3 , dc 
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • WTF 1
  • Użytkownik

Heh... 

Otóż... Degradację z funkcji otrzymałeś zaledwie tydzień temu i nie wydaje mi się, żebyś w tym czasie wypracował jakąś poprawę nad własnym zachowaniem. Chociaż nie wiem czy o tym wiedziałeś skoro według Ciebie Ty nic nie zrobiłeś... 

To jak się zachowujesz w stosunku do kobiet moim zdaniem odpala Cię z szans na zostanie adminem. I również w Twojej opinii tutaj też pewnie jesteś niewinny, ale mam inne informacje na to jak podchodzisz do kobiet nie tylko na tej sieci, ale już nie będę tutaj tego przytaczać:)

Pomijam fakt, że w mojej opinii administratora powinieneś zostać pozbawiony dużo wcześniej po tej akcji z TS'em, bo admin ma być przykładem, a nie robić tego typu kwas.

Jak dla mnie nie potrafisz obiektywnie podejść i ocenić pewnych sytuacji... Przykład? Dzisiejszy cyrk na CzatBox z @ hk. gdzie się przyczepiłeś do niego, że spamuje? Gdzie to robił? Witał się/żegnał po 50 razy z kimś? Przydałoby się znać jednak regulamin, żeby wiedzieć, że 3 wiadomości pod rząd to nie jest spam na przykład. Odniosłem wrażenie, że sam szukasz zaczepki.

W dalszym ciągu udajesz uciemiężonego, że każdy przeciwko Tobie, że co złego to nie Ty, a wszystko co związane z Tobą jest w porządku. Napisałeś na CzatBoxie, że zaraz ktoś będzie mówił, że jesteś pijany - to chyba świadczy tylko o tym do jakich standardów nas przyzwyczaiłeś. Może trochę pokory, co?

Oczywiście jestem na NIE, chociaż pewnie cześć się może ze mną nie zgadzać.

• Lubię to! 1
  • Moderator
Moderator

Jestem na nie. 

- Wprowadzasz toksyczna atmosferę. 

- Jak byłeś adminem to oprócz gry nic ci się nie chciało. 

- Prześladujesz każda kobiete, która pojawi się na serwerze

- Często grasz upojony alkoholem

- Kłamiesz

• Lubię to! 1
  • Wow! 1

Przypomne to co Ci odpisywałem na pytania na steamie, bo nie pamiętasz lub w dupie miałeś moją odpowiedź.

Nie dostałeś degrada za sytuację z ts'em jak i również twoja droga na admina jest obecnie zamknięta. Nie rozumiesz prywatnie to publicznie napisałem.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Wow! 2
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]