Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Idzie stary byk po łące z młodym byczkiem. W pewnym momencie młody woła do starego na widok stadka jałówek: - Chodź podbiegniemy szybciutko i przelecimy parę. Na co stary: - Po pierwsze nie podbiegniemy, tylko podejdziemy, po drugie nie szybciutko, tylko po woli, a po trzecie nie parę tylko wszystkie. Gdzieś daleko na biegunie południowym idą sobie po krze niedźwiedzica z niedźwiedziątkiem. No i maluch pyta: - Mamooooo... czy ja jestem miś Grizzly? - Nie syneczku, ty jesteś miś polarny. Po jakimś czasie. - Mamooooo... czy ja jestem miś brunatny? - Nie mój drogi, ty jesteś miś polarny. Znowu po chwili. - Mamooooo... a może ja jestem miś koala? - Nie moje dziecko, ty na pewno jesteś miś polarny. Po chwili zastanowienia mis mówi: - To kur.. dlaczego jest mi tak zimno?!!! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ GiveMeFive Opublikowano 30 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Dwóch chłopców spędza noc przed wigilią u dziadków. Przed pójściem spać, klękają przed łóżkami i modlą się, a jeden z nich ile sił w płucach woła głośno: -Modlę się o nowy rowerek, modlę się o nowe żołnierzyki, modlę się o nowy odtwarzać DVD... Starszy brat: -Dlaczego tak krzyczysz" Bóg nie jest głuchy. Na to chłopiec: Nie, ale już babcia nie dosłyszy... Pozdrawiam ? Edytowane 30 Grudnia 2018 przez GiveMeFive Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi