Premium M4TEO Opublikowano 4 Marca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Opis błędu: Otóż trudno to będzie obrać w słowa, ale spróbuje jak najlepiej. Przykładem będe ja, Mam opiekuna, na samym dole tutaj: jeśli wejdziemy, można zobaczyć, że w zakladce opiekun 5v5#3 jestem. i tutaj dobijamy do sedna, jeśli wejdziemy w zakładke admin DR+KL : Mnie tam już nie ma, Drobny błąd. Dotyczy to rangi, która się pokazuję na podium () tylko te range mozemy ujrzeć w legendzie grup. Miejsce występowania: Forum Rozdzielczość ekranu: - Screen/Nagranie: (Podane w opisie) Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 To nie jest błąd, tylko tak działa legenda rang. Jeśli na głównej randze masz opiekuna, a na podrzędnej admina, to automatycznie pojawisz sie w zakładce Opiekun. Przykładowo @ Erev.' na podrzędnej ma range admin dd2, a widnieje w grupie Typer czyt. jego główna ranga. @ Andrzej. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 poprawcie mnie jeśli się mylę 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi