Użytkownik hud_saytext Opublikowano 4 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 1. Twój nick: hud_saytext 2. Co chcesz zmienić: Ochronka która po śmierci trwa 5sekund jest do wyrzucenia, bądz do skrócenia jej czasu na 2/3sekundy, przynajmniej na green_delux2. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Bo osoby które wpadają do tzw. klatki mając jeszcze tą ochronkę na parę sekund zabijają rakietami. @ ALCMDZ może podasz Lanikowi jakiś plugin który blokuje umiejętność z klasy na 5sekund np. Rakiety czyli tak jak jest na Codmod:) Akcja z dzisiejszej gry mapa: green_delux2 Nick: Pani Kasia https://www8.zippyshare.com/v/3SkXngg3/file.html od początku do końca mapy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 4 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 To albo zmienic ochronke na 2 sekundy (akurat w tyle się spada) Bo jeśli chodzi o uzycie skilla to po śmierci, a przy "teleportacji" to kij wie jakiego taska uzyć oile jest to realnie możliwe, bo spadajac na surfie w podloge teleportuje Cie nad klatkę/czy tam w dane miejsce, które jest wyznaczone i co wtedy ma sie ochronkę? To najprosicej tak jak pisze, ochronkę 2 sekundy , rakiety po śmierci po 5sek użyć i powinno być git. Ewentualnie zablokować rakiety na spawn'ach. (i dać zasięg) Pomysłow jest wiele. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 5 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Ogólnie mówiąc to problem jest z mapą surf_green_delux2 gra opiera się tylko na kampieniu przy respawnie, a mapa powinna zostać zmieniona Zmniejszając sekundy ochrony z 5 sek na mniej osoby na surf_ski_2 będą miały trudno wydostać z respa jak też osoby kampiace na respawn będą wybijać przeciwników (choć już teraz tak jest) Wystarczy oddalać się od respawnu i tyle nie siedzieć tam całej mapy jak niektórzy. Ja jestem za zmiana mapy już dawno powinna być zmieniona. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Na razie zmieniłem ochronę na 3 sekundy, zobaczymy jak będzie się sprawować. Wracamy do 5 sekund. Nie ma mapy, nie ma problemu Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi