Użytkownik borkol Opublikowano 6 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 1. Twój nick:borkol 2. Co chcesz zmienić:Osłabić klasę Skiller 3. Dlaczego chcesz to zmienić:Klasa Skiller jeśli gra nią ogarnięta osoba jest niedopokonania. 1/5 na wyrzucenie broni przeciwnika i do tego 2 rakiety? to jest jakiś żart. Proponuje usunąć wyrzucanie broni przeciwnika, a rakiety zostawić. 4. Link do pluginu (opcjonalnie):- Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaVHS Opublikowano 7 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Co do tej propozycji to ja bym proponował zmiejszyć wyrzucenie broni z 1/5 do 1/10, ale wydaje mi się że wyrzucanie broni chyba od dawna nie działa i nie przypominam takiej sytuacji w grze żeby wywalało broń danemu graczowi. Co do rakiet ja pozostawiam do uznania Supporta. PODSUMOWUJAC JESTEM OGÓŁEM NA NIE I ZOSTAWIĆ TĘ KLASĘ TAK JAK JEST Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak.. Opublikowano 7 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) Klasa skillera, a raczej jej niezbalansowanie nie raz pojawiała się na forum. Co do samej klasy jest OP, ale do momentu trzymania rakiet - bez nich już nie jest tak dobra. Niestety jest to wykorzystywane na mapie deluxe gdzie ludzie po prostu z premedytacją lecą na jail i zgarniają kilka fragów by znów paść i mieć rakiety. Wyrzucenie broni działa idealnie na tej klasie i nawet nie wiem czy szansa nie jest większa niż 1/5, a nie wspomne już o małym dodatku jak ktoś ma VIP. Podsumowanie - proponuje jak jest możliwość zmniejszyć szansę na wyrzucenie broni z 1/5 na 1/7 albo 1/8. Co do zmniejszenia całego DMG też bym zastanowił się bo w tym momencie klasa na 100 INT bije około 148hp ( gracz posiada 200HP max przy dodaniu 100 w zdrowie, albo 500 przy egonie i full zdrowiu) w jednej rakiecie patrząc, że serwer ma nowych graczy (najczęściej wpadają osoby prawdopodobnie z reklam etc) oraz nie jest przesadnio HP dodane na żadnej z klas = zabicie na jedną rakiete grupki jak dobrze się ustawią Edytowane 7 Marca 2023 przez tak.. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Klasa na chwilę obecną zostaje taka jaka jest. Na greenie była OP, okej, ale na ss2 czy ss5 ciężko znaleźć grupkę osób w jednym miejscu więc te rakiety nie są takie potężne. Dobra przeciwwaga dla kamperów. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi