Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 6 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Pani Kowalska pyta dzieci w klasie: - Jaka część człowieka idzie najpierw do nieba? Zuzia podnosi rękę i mówi: - Myślę, że dusza, bo trzeba mieć czystą duszę, żeby dostać się do nieba. - Bardzo dobrze - mówi pani Kowalska - Rysiu, a ty jak myślisz? - Serce - mówi Rysio - bo trzeba mieć dobre serce, żeby dostać się do nieba. - Naprawdę, świetnie - chwali go pani - A ty Jasiu jak sądzisz? - Stopy. - Dlaczego stopy? - dziwi się pani. - Bo kiedy nakryłem moją mamę i listonosza, jej nogi były w górze, a ona krzyczała: Boże, dochodzę! 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 6 Marca 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Właśnie, całe te 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 6 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Hahaha, nie znałem tego xD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi