Premium YoungDziamal Opublikowano 6 Marca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Imię: Marek Wiek: 15 (rocznikowo 16) Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Aktualnie serwer nie ma opiekuna, więc chciałbym spróbować swoich sił w tej roli. Za miesiąc mija rok odkąd jestem adminem. Myślę, że jestem osobą w miarę lubiana przez adminów i graczy, lecz pewnie znajda się jakieś osoby, które za mną nie przepadają. Zawsze chętnie pomagam nowym graczom i adminom. Staram się codziennie wchodzić na forum i na serwer. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ONLY AWP #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/7 ale w razie potrzeby mogę się podszkolić Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Dogada się Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/youngdziamal/ Coś o sobie: Mam na imię Marek i mieszkam we Wrocławiu. Lubię grać w cs go i oglądać mecze. 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 7 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 @ Admin CS:GO ONLY AWP #2 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 7 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 +sm i komendy +argumenty +wsparcie +/- wiek -Coś o sobie Według mnie jako że serwerowi brakuje opiekuna a mamy chętnego i jest nim hadez który ogarnia sm I nie tylko, widać że chłopak się stara i wie co robi więc jak najbardziej odemnie na tak 1 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayi Opublikowano 7 Marca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) +sm +argumenty +wiek -Coś o sobie Ja jestem na TAK poniewaz nie mamy zadnego opiekuna i bardzo by to pomogło jak by był, bardzo mało napisałeś o sobie i za to daje minus. Ogarnia komendy, jest miły, mi się wydaje ze by nie zawiódł jako opiekun. Edytowane 7 Marca 2023 przez playboicarpi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Korbian Opublikowano 7 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Najważniejsze plusy czyli osobowość i poważne podejście do każdej istotnej sprawy. Serwer aktualnie bez opiekuna, a szczerze ciężko o osobę która lepiej by się nadawała na to stanowisko. Hadez jest bez wątpienia jedną z najbardziej pomocnych i lubianych osób aktualnie na serwerze. Odpowiedni człowiek na odpowiednie miejsce w dodatku długo utrzymujący pozycje admina. Zdecydowanie na TAK. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacobbbb Opublikowano 7 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 +sm +argumenty +wiek +aktywność Jestem na TAK serwer nie ma opiekuna jest potrzebny a jest tutaj chętny więc jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Napisz pw 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi