Jump to content
Turniej DD2 Admini vs Gracze!! ×
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN OM#1 (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

Pod Ostrzałem #15 ?KARI

Dusia

Recommended Posts

• Zasłużony

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem"

Dziś na naszym celowniku znalazł się Admin DD2 #2 @? KARI

Spytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinię. --->

Anonim użytkownika nr. 1: --> Nie mogę nic o nim powiedzieć,ponieważ go nie znam, lecz wydaje się normalnym spoko typkiem :D 

Anonim użytkownika nr. 2: --> Spoko ziomeczek:D Do pogaduszek ideolo :D Wydaje się być pozytywnie nastawiony do życia :D

Anonim użytkownika nr. 3: --> Pomocna osóbka spoko koleś ;)

Anonim użytkownika nr. 4: -->To tak nie znam go za bardzo może 2,3 razy graliśmy, ale moje pierwsze wrażenie na jego osobę było pozytywne.

Anonim użytkownika nr. 6: --> Miły, można z nim normalnie porozmawiać, zajebiśc*e dobry w cs'a.

Anonim użytkownika nr. 6: --> Karol, nasz przystojniak, model. Wozi się w audicy jak gangster, ogólnie w porządku chłopak, kulturalny i uprzejmy.

Anonim użytkownika nr. 7: --> Nie znam go tak, żeby się o nim wypowiadać, ale myślę, że jest w porządku :)

Anonim użytkownika nr. 8: --> Wyluzowany chłopak, dobrze się z nim gada, widać, że jest inteligentniejszy niż

niż 90% forumowiczów.

Anonim użytkownika nr. 9: --> No więc fajna mordka z niego. Miły, Sympatyczny, kreatywny itd. Widać, że mu bardzo zależy i dąży do celu ;) Polubiłem go bardzo i myślę, że z nim będzie się sympatycznie grało, a także współpracowało. :x

Anonim użytkownika nr. 10: -->Według mnie Kari to bardzo spoko morda co prawda nie chce mi pomóc w nauce sgs, ale i tak bardzo fajnie się z nim gra chłopak ma dobre poczucie humoru, trochę słabe jest to, że mało gra, bo zawsze siostra mu na necie siedzi i przez to ma zawsze ping. Ogólnie rzecz biorąc Kari to pomocny miły ładny i sympatyczny chłopak :)
Anonim użytkownika nr. 11: -->Widuje go czasami na forum, lecz nie było okazji dłużej popisać, ale wydaje się w porządku.

Anonim użytkownika nr. 12: --> Moim zdaniem sympatyczna osoba otwarta na nowe znajomości :), ale chyba za bardzo przejmuje się głupotami ;v 

• Lubię to! 6
  • Super 1

heh1111.png

• Użytkownik

Anonim użytkownika nr. 6
Anonim użytkownika nr. 10

:x:x:x

@Dusia⚝♡ dziękuję, bardzo dobra inicjatywa. Należą Ci się plusy za to!:)

Fajnie że ludzie tak ciepło mnie odbierają i vice versa ?

Pozdrawiam,
Kari

• Super 2
  • Zasłużony

Szósteczka taka dosyć ciekawa :D

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Marves locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines