Zasłużony Dusia Posted December 29, 2018 Zasłużony Share Posted December 29, 2018 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazł się Admin DD2 #2 @? KARI Spytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinię. ---> Anonim użytkownika nr. 1: --> Nie mogę nic o nim powiedzieć,ponieważ go nie znam, lecz wydaje się normalnym spoko typkiem Anonim użytkownika nr. 2: --> Spoko ziomeczek:D Do pogaduszek ideolo Wydaje się być pozytywnie nastawiony do życia Anonim użytkownika nr. 3: --> Pomocna osóbka spoko koleś Anonim użytkownika nr. 4: -->To tak nie znam go za bardzo może 2,3 razy graliśmy, ale moje pierwsze wrażenie na jego osobę było pozytywne. Anonim użytkownika nr. 6: --> Miły, można z nim normalnie porozmawiać, zajebiśc*e dobry w cs'a. Anonim użytkownika nr. 6: --> Karol, nasz przystojniak, model. Wozi się w audicy jak gangster, ogólnie w porządku chłopak, kulturalny i uprzejmy. Anonim użytkownika nr. 7: --> Nie znam go tak, żeby się o nim wypowiadać, ale myślę, że jest w porządku :) Anonim użytkownika nr. 8: --> Wyluzowany chłopak, dobrze się z nim gada, widać, że jest inteligentniejszy niż niż 90% forumowiczów. Anonim użytkownika nr. 9: --> No więc fajna mordka z niego. Miły, Sympatyczny, kreatywny itd. Widać, że mu bardzo zależy i dąży do celu Polubiłem go bardzo i myślę, że z nim będzie się sympatycznie grało, a także współpracowało. Anonim użytkownika nr. 10: -->Według mnie Kari to bardzo spoko morda co prawda nie chce mi pomóc w nauce sgs, ale i tak bardzo fajnie się z nim gra chłopak ma dobre poczucie humoru, trochę słabe jest to, że mało gra, bo zawsze siostra mu na necie siedzi i przez to ma zawsze ping. Ogólnie rzecz biorąc Kari to pomocny miły ładny i sympatyczny chłopak Anonim użytkownika nr. 11: -->Widuje go czasami na forum, lecz nie było okazji dłużej popisać, ale wydaje się w porządku. Anonim użytkownika nr. 12: --> Moim zdaniem sympatyczna osoba otwarta na nowe znajomości :), ale chyba za bardzo przejmuje się głupotami ;v 6 1 Link to comment
Użytkownik n0ise Posted December 29, 2018 Użytkownik Share Posted December 29, 2018 nr 10 , któż to może być ? haha 1 Link to comment
Użytkownik 510masari Posted December 30, 2018 Użytkownik Share Posted December 30, 2018 Anonim użytkownika nr. 6 Anonim użytkownika nr. 10@Dusia⚝♡ dziękuję, bardzo dobra inicjatywa. Należą Ci się plusy za to!:) Fajnie że ludzie tak ciepło mnie odbierają i vice versa ? Pozdrawiam, Kari 2 Link to comment
Użytkownik BanneD Posted December 30, 2018 Użytkownik Share Posted December 30, 2018 Ciekawy jestem czy ja tam coś napisałem ;D Clear Boy Link to comment
Użytkownik .prest0 Posted December 30, 2018 Użytkownik Share Posted December 30, 2018 Fajne, należy się plusik. Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 30, 2018 Zasłużony Share Posted December 30, 2018 Szósteczka taka dosyć ciekawa Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Recommended Posts