Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 8 Marca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 @ Torf [P] Skąd jesteś? Jestem z Krakowa [P] ile wiosen liczysz? Aż 20 [P] Czym zajmujesz się na co dzień? Prowadzę swoją firmę dietetyczną. [P] Grasz w csa? Pewnie cs 1.6 [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Malować obrazy oraz słuchać muzyki to moje dwie główne pasje. [P] Ulubiona potrawa? Zupa buraczkowa [P] Uprawiasz jakiś sport? Niestety nie mam na to czasu. @ wujas_ [P] Jaki rodzaj kuchni lubisz najbardziej? Zdecydowanie polską! [P] Ulubiony typ muzyki? Pop. [P] Masz jakieś cele, które chcesz osiągnąć w najbliższym czasie? Wyjazd do portugali. [P] Skąd pomysł na nick? Z mojego imienia. [P] Czego nie lubisz w ludziach? Mściwości. [P] Masz prawo jazdy? Oczywiście. [P] Pogrywasz w coś innego niż CS? Tak ( Lol, GTA, Fivem) [P] Korzystasz z makijażu? Naturalnie. [P] Jakich perfum używasz? Wszystkie które mi się spodobają dużo by wymieniać. [P] McDonald czy KFC? Zdecydowanie McDonald. @ Donek ツ [P] Jak się znalazłaś na owej sieci? Przez cod moda grałam i, aż się zarejestrowałam. [P] Pamiętasz swoją pierwszą grę komputerową w którą zaczęłaś grać? Jeśli tak to jaka to była? Gothick. [P] Jakie jest Twoje ulubione wspomnienie z dzieciństwa? Zabawy w chowanego. [P] Jaki masz kolor oczek? 🧐 Oj chyba zielony. [P] Ulubiony ciepły napój? Herbatka. [P] Masz jakiś tatuaż? Jeśli nie, to masz w planach sobie zrobić? Mam już kilka tatuaży i na razie wystarczy. [P] Masz w domku jakiegoś zwierzaka? Jeśli tak to poproszę o imię. Niestety nie mam ale mam w planach zakupić papugę, bo bardzo się interesuje tymi inteligentnymi zwierzeniami. [P] Co bardziej lubisz filmy / seriale czy może wolisz książki czytać? Zdecydowanie czytać książki. [P] Ulubiona mapka w counter strike 1.6 to.... De dust2 [P] No i podstawowe pytanie ode mnie. Danonki czy Monte? Monte @ Vashka [P] Czy wiesz jak nazywa się foka bez oka ? F @ Erev.' [P] Jak Ci się wydaje jaka ranga na forum byłaby Twoim maksimum możliwości? Moderator. [P] Kot czy pies? Pieski lepsze. [P] Wierzysz w przeznaczenie? Trudne pytanie, ale chyba tak. [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? Clifford. [P] Co by musiało się wydarzyć w Twoim życiu, żebyś czuła się spełnionym człowiekiem? Zostać milionerką i wyjechać do Dubaju @ qbb [P] Czy planujesz mieć dzieci? Tak co najmniej trójkę najlepiej dziewczynka, dziewczynka i chłopiec. [P] Ile będziesz miała lat za rok? 21. [P] Studiujesz? Już nie. [P] Jakie jest twoje marzenie w realnym życiu? Żeby moja firma była firmą nr.1 w Polsce. [P] Masz rodzeństwo? Tak mam 2 braci. [P] Z jakiego województwa pochodzisz? Małopolskie. [P] Jaki sport najbardziej lubisz? Sztuki walki/Piłka nożna. Do następnego Q&A nominuję @ Dusia podejmujesz rękawice? 1 6 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 9 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 8 godzin temu, Amelia2115 napisał: [P] Pogrywasz w coś innego niż CS? Tak ( Lol, GTA, Fivem) To kiedy gramy w Lola? 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik NataN_on_osu! Opublikowano 9 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 9 godzin temu, Amelia2115 napisał: Zdecydowanie McDonald Co ty gadasz 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 9 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Eleganckie odpowiedzi, pozdróweczki! 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 9 Marca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Bingo ! Domyślam się, ile wysiłku musiała Cię kosztować ta odpowiedź i doceniam starania 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @ Dusia zostałaś nominowana przyjmujesz propozycję? 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 10 Marca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Super 😎 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Marca 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 W dniu 8.03.2023 o 23:25, Amelia2115 napisał: [P] Skąd pomysł na nick? Z mojego imienia. Top pytanie😅 W dniu 8.03.2023 o 23:25, Amelia2115 napisał: [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Malować obrazy oraz słuchać muzyki to moje dwie główne pasje. Musisz się jakimiś swoimi obrazami na forum pochwalić Dziękuje za nominacjee 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 10 Marca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 W dniu 8.03.2023 o 23:25, Amelia2115 napisał: @ Erev.' [P] Jak Ci się wydaje jaka ranga na forum byłaby Twoim maksimum możliwości? Moderator. Super wyszło 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi