Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - heroinpeek

heroinpeek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick na serwerze: heroinpeek
Nick admina banującego: playboicarpi
Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm ban
Czas oraz data bana: 08.03.2023r. 23;29;20
Serwer na którym dostałeś bana: ONLY AWP #2
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem juz na poprzedniej edycji serwera, dlugo utrzymywalem sie w top'ce nie było z tym problemu. Ten smieszny admin mial okazje ogladac mnie 100 razy, raz nawet zapytal jaka mam range na mm'ie, odpowiedzialem ze le na co on odpowidzial "nice", gralo mnostwo osob na serwerze, nie dostalem zadnego bana aczkolwiek jak juz wszyscy wyszli z serwera byłem tylko ja i 2 inne osoby z ktorymi umowilismy sie ze gramy tylko no scope'y i mianowicie wtedy dostałem bana, ogolnie nie polecam tego admina. Licze na unbana oraz na degrada dla tego dziecka. 
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:702278999&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199364823727/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 

9999.jpg

9999999.jpg

• Użytkownik∙

Obserwowałem cie u widziałem jak się patrzyłeś strzelasz się z typem i widzisz kantem oka ze typ wychyli dosłownie za ułamek sekundy i tam się nagle patrzysz i spojrz tez sobie na twój profil jest dziesiątki komentarzy o tobie ze masz wh i ogólnie
nie ładnie tak wyzywać  image.png.ce779acafe781250c5f0371fda1e0c4f.png
Dużo osob cię reportowalo pisało na czacie ze masz jakieś wh, edycje temu tez były na ciebie reporty na czacie ale wtedy nie miałem okazji cię sprawdzać bo nie byłem adminem, nie miałem okazji cię oglądać 100 razy bo widzę cię 2 albo 3 raz na serwerze od kiedy jestem adminem. Na początku myslałem ze jesteś poprostu dobry ale jak zacząłeś grać noscopy to robiłeś pełno podejrzanych akcji własnie pod wallhacka a 1 to juz perfidne było, na twoim profilu też cię chwalono o wallhacka, te screeny to część tych komentarzy, przaktycznie kazdy komentarz to że masz cheaty :>

obraz_2023-03-09_000211126.png

obraz_2023-03-09_000225836.png

obraz_2023-03-09_000236277.png

obraz_2023-03-09_003205381.png

Edytowane przez playboicarpi
  • hk. zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - heroinpeek
  • Użytkownik∙

zapraszam na faceit, tak samo moge ci tam pokazac jak gram :)

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

a ja nie mam ochoty zeby gold byl adminem skoro nie potrafi pojac faktu ze ktos moze byc od niego lepszy

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

A to ze jestem naprzykład goldem to znaczy że nie mogę być adminem? i to że naprzykład mam golda to znaczy że nie umiem sprawdzać? albo pojąć ze ktoś moze być lepszy?.Ja gram w tą grę od jakoś 3,4 lat tylko nie na tym koncie. Ja nie mam problemu jak ktoś jest lepszy odemnie na serwerze jest pełno lepszych osób odemnie i jakoś z tym nie mam problemu, ale jak widzę ciebie grającego na wallhacku to już inna sprawa. Nie jestem adminem aby banować każdego który jest lepszy odemnie tylko aby banować cheaterów jak ty i pilnować porządku na serwerze.

• Użytkownik∙

prosze cie jestes taki zabawny, chodz wejde na randomowy serwer odpale ci live na discordzie i zobaczymy czy cokolwiek sie zmieni w moim gameplay'u :)

• Użytkownik∙

Gościu to że da się ukryć cheaty przed udostępnianiem ekranu? i to że ty se udostępnisz ekran na discordzie to nie znaczy że odrazu legit jesteś. Mordo ja widziałem co widziałem na spectatorze, a te twoje podpisy pod profilem albo reporty skąd się wzieły tak o ?

• Sponsor
SPONSOR

@ playboicarpi  24h na rozpisanie demka. Jeśli nie wiesz jak to zrobić to tu masz poradnik https://strefaskilla.pl/temat/38317-jak-rozpisać-demko/

I proszę was nie róbcie spamu, w niczym to nie pomaga.

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik∙

no to wlasnie swiadczy o tobie, jakim super wiarygodnym i dobrym administratorem jestes skoro sugerujesz sie trescia oraz iloscia komentarzy na proflu, powodzonka w rozpisywaniu demka ;*

• Użytkownik∙

@ Drako gdzie wyslać demko mam klipa z akcji typu wh wlasnie
Edit: Heroin nie tylko treścią ale tez reportami od graczy z serwera i po twoim movemencie podejrzanym mega

• Użytkownik∙

Nie ma tam napisane gdzie wysłać gotowe demko do wysłania poczekaj

• Użytkownik∙

2:36-wallhack
4:21-wallhack
7:06-wallhack perfidny
7:20-aimlock
23:18początek   23:42 koniec, jeszcze na innych mapach tez miał podejrzane akcje ale demka niestety nie znajde

• SCDBK

2:32 - słyszy -b

4:21 - ktoś inny strzelił w tamtym kierunku więc spodziewał się, że tam ktoś biegnie -b

7:06 - słyszy -b

7:20 - ?? -b

• Super 1
  • Wow! 1

zaufany.png.65de60184695f992cb09eb2ddc37a48b.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]