Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - miki

mikiii1337.

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick z CS: TECHNICZNY JAK MIKI
Admin banujący:AFTERLIFE
Serwer: DD2 1.6
Data zdarzenia: 11.03.2023
Opis sytuacji:-
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):https://www23.zippyshare.com/v/eGd7sbsZ/file.html

w tych twoich 1 czasowkach to jedynie 3 akcje, i to takie podciagane, na 2 jest jedynie czysty gs a na reszccie naciagane akcje,

czekam na rozpiszke z demka ktore dalem, na ktorym dostalem bana, rozpisz mi gjsy tam,

Jesli rozpisujesz uzycie rollki po spadochronie  jako gs to gratuluje XD,  bardziej to jest pod uzyskanie "wiekszej predkosci postaci po skoku spadochronem, gdzie wprowadzacie takie reguly z dupy,to lepiej zablokujcie rolke calkiem, i wylaczcie spadochron, ktory teraz bardziej przeszkadza niz pomaga."

i szczerze ch*j mnie to obchodzi czy ciebie wkurwilem czy nie, " za beszczelnosc przedluze bana do 3 dni" wow , w takim razie kazdemu kto zachowywal sie beszczelnie przedluz bana o 7 dni XD. 

Nie odwolywalem  sie wczesniej bo dostalem na godzine i tam pol godziny, to akurat jakąs szame sobie zrobilem czy cos. Po drugie nawet nie moge bo taki regulamin 

W sumie tutaj tez bym sie nie odwolywal, bo na demku na ktorym dostalem bana nie ma  nawet 2 gs. wiec dlatego sie odwolalem. Dlatego pomyslalem ze dostalem bana za to demko ale potem jak zobaczylem ze rozpisales hltv, gdzie na 1 sa max 3 akcje gdzie jedna taka nie oczywista do gsj, dopiero po ogladnieciu drugiego hltv mozna wnioskowac o takiego bana 

tych niektorych czasowek twoich nie rozumiem kompletnie np tą.06:45, co tutaj jest dziwnego? nawet na spowolnionym tempie nic nie widac.

Najbardziej mnie rozpierdala to,że jak wbijam na serwer to odrazu widzę, że idziesz na ukryty, tak jakbys na sile mnie chcial ujebac, niz zająć sie  serwerem i patrzec czy ktos z graczy nie robi czegos zlego .

12:01 - tutaj spaliłeś niestety gsj o drzwi, bo już po tym miałem strzelać . To dlaczego nie strzeliles? :really:

edit: ban minal, lecz nie wiem czy nie przedluzycie, pewnie tak

• Trzymaj się 1
  • Ha ha 2

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Sprawiedliwy
Cytat

01:59
06:45
07:05
07:49
12:01 - tutaj spaliłeś niestety gsj o drzwi, bo już po tym miałem strzelać :peposhrug:
12:25
15:14
17:04
17:38
19:24

Jako że mnie wkurwiłeś tym odwołaniem, zerknąłem na poprzednią mapę:

Cytat

01:49
02:59
03:02
04:05 i tak pewnie całe demo..

Jest to trzeci ban, w tym drugi ode mnie. Jeśli odwołanie zostanie odrzucone, to za bezczelność przedłużę bana do trzech dni.
image.thumb.png.75ac05cf382cd0a87b8c394b3c53efdb.png

EDIT
Ten ban, jak i ostatnie które nałożyłem w ostatnim czasie były konsekwencją tej skargi -> 

Jeżeli uważasz, że zbanowanie kogoś za nierespektowanie regulaminu jest uwzięciem, to okej, od tego tutaj jestem. Nie potraficie skakać według regulaminu? Będziecie ponosić konsekwencje, aż się nauczycie. Tyle. 

Cytat

czekam na rozpiszke z demka ktore dalem, na ktorym dostalem bana, rozpisz mi gjsy tam,

Pierwsze demo z hltv jest demem z mapy na której dostałeś bana. Jest po prostu praktyczniejsze do oceny skoków niż pov.

Wszystkie czasówki są pod gsj. Akcje takie jak ta https://gfycat.com/whimsicalclearcutcricket są zakazane.

Cytat

w takim razie kazdemu kto zachowywal sie beszczelnie przedluz bana o 7 dni XD. 

Bezczelny w tym kontekście, że: 
1) dopiero składałeś podanie na admina, jak mniemam znając i akceptując regulamin, łamiąc go tym samym przy każdym wejściu na serwer;
2) byłeś banowany za to samo, mimo to nie wyciągnąłeś z tego żadnych wniosków;
3) marnujesz mój czas, mimo, że wiesz, że złamałeś regulamin.

Ban minął, a ja nie chcę angażować reszty UBT. Dozoba na serwerze :BloodTrail:.

Edytowane przez -slajdeN
  • Lubię to! 1
  • Super 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]