Użytkownik szmela Opublikowano 12 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Imię: Piotr Wiek: od lipca 21 lat stuknie Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Na serwie od długiego czasu nie ma opiekuna a jestem pewny, że poradzę sobie na tym stanowisku Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OM1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Jeszcze nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): myślę że mocne 9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199078538579 Coś o sobie: Aktualnie jestem adminem na OM1, jeżeli zliczyć czas jaki spędziłem pełniąc tą funkcję to wyjdzie spory okres (gram regularnie od 2020 więc spora część serwera na pewno mnie kojarzy). Odnosząc się do punktu wyżej w trakcie bycia adminem nie było na mnie jeszcze żadnej skargi, tak jak każdy popełniłem jakieś błędy - mniejsze czy większe, jednak nie były to takie, które mogły zepsuć moją reputację wśród graczy czy innych osób funkcyjnych na forum. Podsumowując to uważam się za ogarniętą i kompetentną osobę w kwestiach zarządzania i zajmowania się serwerami (tak i bardzo skromną XD). Oczywiście jeżeli trafi się osoba, która uważa inaczej to ma prawo wypowiedzieć się w tym temacie tak jak każdy inny, a jeżeli ktoś zauważył jakieś wady/błędy w trakcie tego jak jestem adminem to również proszę śmiało je podać, żebym w przyszłości mógł ich uniknąć. Chyba nie mam nic więcej dodania także pozdro i z fartem Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 12 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik shady Opublikowano 12 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) SM+ Argumenty+ Wiek+ Kultura na wysokim poziomie + Jesteś bardzo pomocnym adminem za co ogromny+ Wsparcie finansowe+ Myślę że brakuje takiej osoby która odciążyła by właścicieli w różnych aspektach i moim zdaniem szmela jest bardzo kompetentną osobą do pełnienia tej funkcji JESTEM NA TAK Edytowane 12 Marca 2023 przez shady 1 🥱🥱🥱 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .sm1ffy. Opublikowano 13 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 SM + Argumenty + Wiek + Kultura do graczy + Częste granie + Pomoc innym gracza + Wsparcie finansowe+ Znam dość szmele i myślę że na spokojnie poradzi sobie w roli opiekuna również przydało by się odciążyć właściciela od niektórych obowiązków Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik maxb Opublikowano 14 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Moim zdaniem tutaj większy komentarz jest zbędny. Szmela słusznie zaznaczył, że serwer potrzebuje opiekuna, a ja ze swojej strony mogę jedynie dodać, że nie widzę obecnie lepszego kandydata niż on. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Napisz pw Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi