Użytkownik Hemoglobina. Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 (edited) Twój nick na serwerze: Hemoglobina. Data/czas bana: 25.06.2018 - 15:39:30 Nick admina: Truskawka Powód bana: Wallhack + Aimbot Dowody/świadkowie: nie wiem jak ja mam to wam udowodnić skoro nic nie miałem a admin daje bany byle komu za coś co nie jest prawda ... jak mam wam dac dowody ? http://d1.hltv.org.pl/srv51311/HLTV-1806251509-de_dust2.dem.zip tu jest demko , proszę zobaczyć Opis sytuacji grałem sobie normalnie , i po chwili ban za Wallhacka i aimbota , tylko ze nic nie miałem , nie wiem na jakiej podstawie stwierdził to ten Admin , z tego co zauważyłem on co chwile daje bany za " wallhacka " i " Aimbota " , ktoś dobrze gra , lepiej od niego to już musi być odpalony ? zamiast dać ssy , nie wiem jak wy wybieracie Adminow skoro nie wiedza co to allhack i aimbot , zobaczcie sobie w zakładce bany ile osób dostało od niego bana za wallhacka a pewnie większość z nich nic nie miało , tym własnie sposobem tego admina tracicie normalnych graczy .... Edited June 25, 2018 by Hemoglobina. demko Link to comment
Użytkownik Team Alko | Hluda Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Mogę sie wypowiedzieć mozesz żądać o demko, jak nie to moim zdaniem powinno być UB. Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Proszę o rozpisanie demka przez @Truskawka inaczej gracz dostaje UB 1 [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Użytkownik Truskawka Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 3 hours ago, ESSA said: Proszę o rozpisanie demka przez @Truskawka inaczej gracz dostaje UB 3 hours ago, Team Alko | Hluda said: Mogę sie wypowiedzieć mozesz żądać o demko, jak nie to moim zdaniem powinno być UB. Jest Demko , na podstawie był ban za to że hed leci przez ścianę Link to comment
Użytkownik Truskawka Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Ale dziękuję za demko Link to comment
Użytkownik Hemoglobina. Posted June 26, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 26, 2018 minęło już 24 godziny , miał rozpisać demko , nie zrobił tego a ja nadal jestem zbanowany ... daliście dzieciakowi admina a ten banuje wszystkich po kolei bo wydaje mu się ze maja aimbota ... śmieszne ... już 4 osoby napisały prośbę u ub ... a o wiele więcej dostało bana za ": aimbota " dzieciak chyba nie wie ze jest coś takiego jak skan ... a dla niego to aimbot i wallhack ... w tym momencie zamiast serwer powinien się rozwijać to on upada przez takich adminów bo jemu się wydaje ze ktoś co chwile się odpala ... zamiast dać ssy to wymyśla sobie ze ktoś biega na wallhacku albo aimbocie ... Link to comment
Użytkownik krzycho112 Posted June 27, 2018 Użytkownik Share Posted June 27, 2018 Prosze o ub jemu nwm jak to jest ze ma bana nie ogarniam tego Prosze o Zamkniecie Postu ! Link to comment
Recommended Posts