Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[UB][Zamknięty]niesłuszny ban

Hemoglobina.

Recommended Posts

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Hemoglobina.

Data/czas bana: 

25.06.2018 - 15:39:30

Nick admina: 

Truskawka

Powód bana: Wallhack + Aimbot

Dowody/świadkowie:  nie wiem jak ja mam to wam udowodnić skoro nic nie miałem a admin daje bany byle komu za coś co nie jest prawda ... jak mam wam dac dowody ?

http://d1.hltv.org.pl/srv51311/HLTV-1806251509-de_dust2.dem.zip tu jest demko , proszę zobaczyć 

Opis sytuacji grałem sobie normalnie , i po chwili ban za Wallhacka i aimbota , tylko ze nic nie miałem , nie wiem na jakiej podstawie stwierdził to ten Admin , z tego co zauważyłem on co chwile daje bany za " wallhacka " i " Aimbota " , ktoś dobrze gra , lepiej od niego to już musi być odpalony ? zamiast dać ssy , nie wiem jak wy wybieracie Adminow skoro nie wiedza co to allhack i aimbot , zobaczcie sobie w zakładce bany ile osób dostało od niego bana za wallhacka a pewnie większość z nich nic nie miało , tym własnie sposobem tego admina tracicie normalnych graczy ....

Edited by Hemoglobina.
demko
  • Użytkownik

Mogę sie wypowiedzieć mozesz żądać o demko, jak nie to moim zdaniem powinno być UB.

• Użytkownik

Proszę o rozpisanie demka przez @Truskawka inaczej gracz dostaje UB :) 

• Lubię to! 1

[align=center]GŁUPI DZBAN[/align]

• Użytkownik
3 hours ago, ESSA said:

Proszę o rozpisanie demka przez @Truskawka inaczej gracz dostaje UB :) 

3 hours ago, Team Alko | Hluda said:

Mogę sie wypowiedzieć mozesz żądać o demko, jak nie to moim zdaniem powinno być UB.

Jest Demko , na podstawie był ban za to że hed leci przez ścianę 

• Użytkownik

minęło już 24 godziny , miał rozpisać demko , nie zrobił tego a ja nadal jestem zbanowany ... daliście dzieciakowi admina a ten banuje wszystkich po kolei  bo wydaje mu się  ze maja aimbota ... śmieszne ... już 4 osoby napisały prośbę u ub ... a o wiele więcej  dostało bana za ": aimbota "  dzieciak chyba nie wie ze jest coś takiego jak skan ... a dla niego to aimbot i wallhack ... w tym momencie zamiast serwer powinien się rozwijać to on upada przez takich adminów bo jemu się wydaje ze ktoś co chwile się odpala ... zamiast dać ssy to wymyśla sobie ze ktoś biega na wallhacku albo aimbocie ... 

• Użytkownik

Prosze o ub jemu nwm jak to jest ze ma bana nie ogarniam tego Prosze o Zamkniecie  Postu !

• Zasłużony

zmk.png

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Zasłużony

ub.png

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines