Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - No Form:(

No form

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: No Form:(
Nick admina banującego: maxb
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana
Czas oraz data bana:03-14-23 23:41
Serwer na którym dostałeś bana: MIrage #1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): gram sobie siada mi czasem czasem przed banem szło mi całkiem nieźle zrobiłem zeusa i dostałem bana za wh 
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:761729899&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199483725526/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

Edytowane przez No form
  • No form zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - No Form:(
  • Użytkownik

Ok, więc tak. Zacznę od tego, że gracz nieoczywisty i ewidentnie robił co mógł, żeby się dobrze przykryć. Nie uważam się za nieomylnego, więc najwyżej wyprowadzicie mnie z błędu, ale jak dla mnie kolega za szybko strzela, a momentami też albo ma dziki instynkt albo widzi przez sciany/smoki. Już w trakcie wspólnej gry coś mi nie pasowało, później ściemniłem, że się zawijam i oglądałem go do końca mapy, aż do momentu gdy wygrał 15 rundę dla antyterrorystów zabijając z zeusa, co nie było samo w sobie powodem bana. Chciałem tylko uniknąć zmiany mapy.

1. 05:25 - przez smoke trackuje przeciwnika i strzela do niego mimo, że nie miał do tego podstawy. Tę sytuację można interpretować dwojako, ale z racji tego, że kolega od dłuższego czasu jest podejrzany, to dla mnie sus.

2. 06:25 - wychyla z jungli i pierwsze co robi to wcelowuje się na drewno, akurat tam, gdzie jest przeciwnik. Nikt wcześniej nie dawał o tym info, ani żaden z kolegów tam nie zginął. Jak dla mnie nienaturalny peak. Bezpośrednio po zabiciu oponenta na drewnie peakuje schody, też idealnie, choć przy tym ginie. Fakt, że przy całej akcji słychać scope w okolicach con/schody, ale nie uważam aby podejrzany prezentował taki poziom, żeby akurat to wychwycić w całym zamieszaniu.

3. 10:50 - akcja w pałacu, żeby skumać kontekst to polecam puścić sobie kilkanaście sekund wcześniej jak dostaje molotova na rampie. Cofa w pałac i wcelowuje się czekając na przeciwnika.

4. 17:17 - na shifcie wcelowuje sie w shorta, pomimo, że jest tam jego kolega?

5. 17:50 - prefire - mógł słyszeć skok w lewej słuchawce, ale czy tu ten prefire uzasadniony?

6. 20:10 - wychyla shorta z celownikiem w "krzakach" byle złapać przeciwnika. Tutaj jak dla mnie crosshair placement i movement w czasie rzeczywistym świadczy o wh.

7. 26:53 - nienaturalny peak. Wychylając z kuchni, w dodatku widząc wcześniej, że oponent rzuca flasha zza BSa, peakuje sie tak, żeby po wychyleniu być od razu wcelowanym w przestrzeń między autem a BSem. Tu kolega wychyla z celownikiem na głowie oponenta.

8. 27:00 - podejrzany ginie, ale sytuacja jak dla mnie oczywista. Chwile przed śmiercią trackuje przeciwnika przez ścianę.

9. 33:00 - po zabiciu oponenta z zeusem sprawdza plecy skąd niedawno przyszedł. Albo kolega ma niezły instynkt albo tu też wh ;)

Poza tym jest jeszcze kilka akcji, które w czasie rzeczywistym wyglądają na dosyć podejrzane, ale w powtórkach na 1/4 jako tako go tłumaczą, chociaż to też jest podejście jak do pro playera jeśli chodzi o czas reakcji przy wychylającym przeciwniku. Wydaje mi się, że to co podałem powinno wystarczyć.

• Sponsor
SPONSOR

5:25 - Mógł teoretycznie go słyszeć małe +/-B
6:25 - 1 peek co najmniej dziwny, o 2 typie wie +/-B
10:50 - Jak akcja w pałacu, jak on na midzie stoi
17:17 - Wiedział, że musi być gdzieś jeszcze 1 typ -B
17:50 - Usłyszał, przestraszył się -B
20:10 - Raczej bym powiedział movement niskiego golda -B
26:53 - Dziwny peek +/-B
27:00 - Spalona reakcja +B
30:55 - +/-B

Przez ten movement wiele akcji może się wydawać podejrzane, ale jak dla mnie trochę za mało na bana. Przydało by się jakieś ciekawsze demko. 

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]