Użytkownik Bushid0 Opublikowano 28 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 35 minut temu, gilu napisał: Mam to samo ale po ustawieniu skinów, jeśli zmienię na default gra chodzi tak jak powinna nigdy nie grałem ze skinami. Zawsze na standardowych modelach z cl_minimodels 1. Przed wgraniem od nowa modeli nie było żadnych problemów. Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 29 Marca 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Cytat Osobiście nie uświadczyłem dużego skoku płynności, bo dla mnie serwer zazwyczaj chodził dobrze. Cofam te słowa, aktualnie nie da się tam grać głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NIE BYŁO DOWODÓW Opublikowano 29 Marca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Podpinam sie, jednak przed skinami płynność to była bajka, teraz znów czuję te mikro ściny i lagi Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 9 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi