Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - Erev.`

Erev.'

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: Erev.`
2. Kto nadał warna: Drako
3. Czas: 08.02.2023 (czwartek), godzina 22:58
4. Powód: Rzekomo w skardze na Gila wypowiedziałem się jako osoba nieuprawniona do takiej czynności. 
5. Dowody/SS: https://files.fm/u/42vbgev33 oraz 

Nie wiem jak to sobie Drako wszystko zinterpretował, ale dostałem warna za wypowiedź w temacie skargi na Gila gdzie na serwerze były afery o GSJ etc., a my jako admini DD2 już do końca przez to zakręcenie nie wiedzieliśmy co i jak mamy interpretować. 

"4.7[A] W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem."  Tak brzmi zapis w regulaminie forum. Składa się tak, że jestem i użytkownikiem forum oraz administratorem danego serwera, a i w mojej opinii treść mojej wypowiedzi była adekwatna do poruszanego tematu.

Najzabawniejszą rzeczą jest jednak fakt, że ja otrzymałem warna za rzekomy SPAM w tym temacie gdzie jak napisałem powyżej jestem i użytkownikiem forum, ale również adminem serwera, a użytkownik o nicku KaP3R4 jedynie ostrzeżenie - gdzie na moment jego wypowiedzi był tylko i wyłącznie użytkownikiem forum. Jako dowód oczywiście dorzucam SS'y, ale i link do nadmienionego tematu ze skargą na Gila.

Edytowane przez Erev.'
  • Lubię to! 2
  • Sponsor
SPONSOR

Zacznę od Ciebie. Skarga została napisana na admina gilu, tematem było "ban za nic, bez podania przyczyny". Od Gilu dowiadujemy się, że powodem bana było przedłużanie prędkości po spadochronie. Twoja wypowiedź przypomina raczej propozycję / zażalenie dotyczące punktu w regulaminie. 

"4.7[A] W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem."

Twoja wypowiedź nijak się ma do tematu skargi.

Teraz Kaper. Tu  przyznaję się, że popełniłem błąd, nie zauważyłem tego od razu. Nie chciałem dawać warna, ponieważ jego wypowiedź została już poparta dowodami przez Slajdena, dlatego dałem tylko notatkę.

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Slajden poruszył dość ważny temat na daście jak i osoba, która pisała tą skargę się do tego odniosła. Dość szybko temat wyewoluował z takiej stricte skargi na admina na poruszenie kwestii, która jest ważna również w kontekście tej skargi więc kaka się do tego odniósł. Dlatego uważam, że treść jest adekwatna do tematu.

Godzinę temu, Drako napisał:

Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją

Albo to albo to. Not both.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]