Użytkownik Lullaby Opublikowano 16 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 (edytowane) To mój pierwszy samodzielnie napisany wiersz, prosiłbym o szczerą opinie. ---------------------------------------------- W jaki sposób Cię ubłagać, W jaki sposób przeprosić, Jaką cenę kochana mam zapłacić, Bym mógł Cię chociaż zobaczyć. Stos kwiatów Ci podaruje, Obsypie Cię pyłem, Niech nawet anioły zobaczą, Ponieważ tą jedną, jedyną, straciłem. Wszystko z siebie dam, W zupełności będę cały Twój, Zobacz że mi na Tobie zależy, A dla smutku wykopie grób. Nie umiem zaakceptować, Nie umiem zrozumieć, Spełnij me ostatnie życzenie, Bym mógł Cię chociaż zobaczyć. Edytowane 16 Marca 2023 przez Lullaby 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 16 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Całkiem spoko Ci wyszedł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 16 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Jak na pierwszy raz to elegansio Ci wyszedł ten wierszyk. Czekam na kolejny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka jvlka;] Opublikowano 17 Marca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 fajnusi ps @ KaP3R4 ucz się od kolegi 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi