GiveMeFive Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Siemanko :) Mam na imię Kacper. Mam 22 lata lubię popykać w gierki, a także pracuje jako Informatyk. Myślę że bliżej się poznamy, będzie dobra atmosfera. Jestem miłym człowiekiem i myślę że będzie się dobrze razem Współpracowało. Pozdrawiam, :) Link to comment
Użytkownik Mvk1337 Posted December 30, 2018 Użytkownik Share Posted December 30, 2018 Czeeść :).. Wpadanij na DD2 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted December 30, 2018 cannabis Share Posted December 30, 2018 Witamy ? Takich ludzi nam trzeba ? 1 Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 30, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 30, 2018 Witamy 1 Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 30, 2018 Zasłużony Share Posted December 30, 2018 Żegnamy? Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 30, 2018 Zasłużony Share Posted December 30, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Recommended Posts