Użytkownik indorianek123 Opublikowano 19 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Twój nick na serwerze:indorianek Nick admina banującego: SERWER AUTOMAT Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana:19.03 Serwer na którym dostałeś bana:surf+rpg Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):przepraszam że piszę jeszcze raz ale jest taki problem że dostałem unbanned ale nie mogę wejść na serwer pisze mi dostęp do tego serwer został dla ciebie zablokowany i nwm czy to jest jakiś błąd czy nie dostałem unbanned Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:546113028&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199052491785/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(UWAGA. Pisze slowo z filtra. Mod sprawdz czy nie reklamuje!.117.96:28085) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 19 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Niestety jest to błąd, napisałem już do @ Andrzej. żeby to naprawił, więc pozostaje tylko czekać. @ indorianek123 Sprawdź czy możesz wejść Odnośnik do komentarza
Użytkownik indorianek123 Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 5 godzin temu, Drako napisał: Niestety jest to błąd, napisałem już do @ Andrzej. żeby to naprawił, więc pozostaje tylko czekać. @ indorianek123 Sprawdź czy możesz wejść dalej nie mogę Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 20 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Sprawdź teraz Brak zainteresowania, domyślam się, że błąd rozwiązany. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 22 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi