czostkowy Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) UBT GO Nick: czostkowy Imię: Kacper Wiek (dokłada data): 23 - 07.01.2000 SID: STEAM_1:1:763370539 Znajomość SB (1-10): 10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Będę na forum codziennie i przeznaczę na nim tak dużo czasu, aż wypełnię swoje obowiązki. Opisz siebie: Jestem Kacper, głównie interesuje się psychologią i informatyką, aktualnie nie studiuje bo jestem dropoutem, ciężko mi na ten moment wybrać jeden kierunek życiowy. Głównie gram w CSGO i Ligę. Dlaczego akurat Ty?: Jestem dokładny, staranny, dojrzały i przykładam się do moich obowiązków. Mam spore doświadczenie na sieciach CS:GO. Czy miałeś styczność z SourceBans?: Tak, pełnie role funkcyjne od lat i SB jest mi bliski. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Oceniam ją na bardzo dobrą, tak jak pisałem wyżej, robię to od lat. Kontakt: discord Edited March 19, 2023 by czostkowy Link to comment
Premium M4TEO Posted March 19, 2023 Premium Premium Share Posted March 19, 2023 Iż to bardzo poważna zasada, to się wypowiem. Podanie zachęcające, niby wszystko git, sb dobre, podanie ladnie napisane, ale wchodzi coś, co cię dyskwalifikuje. Tak jak było kiedyś z jednym typem, tutaj mamy to samo, zaloze się, ze nikt cie nie zna, jedyna twoja aktywnosc to oddawanie glosow na serwer + Pochwała dusi, która była tam w jakimś stopniu uszczypliwa. Pobądź troche u nas, uzbieraj troche tych postów, daj się poznać, i napisz ponownie podanie Narazie na Nie * nie odbieraj jako hejt * Link to comment
Użytkownik Drako Posted March 19, 2023 Użytkownik Share Posted March 19, 2023 Wiem kim ty jesteś i nie masz na imię Kacper. Mogłeś się trochę bardziej postarać. 3 Link to comment
Recommended Posts