Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Miss/Mister Jesień ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[UBTEAM CS:GO] - mikey

mikey

Recommended Posts

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO
Nick: mikey
Imię: Michał
Wiek (dokłada data): N/A (20+ lat 13.08)
SID: STEAM_1:0:219820991
Znajomość SourceModa(1-10): Mocne 7 z potencjałem na 8
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciągle jest odpalone w tle, o ile nie mam szkoły/pracy to siedzę :like:
Opisz siebie: Studiuje Logistyke, lubię oglądać NBA/ Piłeczke nożną oraz F1 ostatnimi czasy. Nie wiem co więcej napisać jestem wysoki 
Dlaczego akurat Ty?:  Adminuje na strefie już dłuższy czas gram 3 lata, podjąłbym się nowego wyzwania jeśli by się udało dostać do tej elitarnej grupy 2 członków
Czy miałeś styczność z SourceBans?: Tak, mam ciągłą styczność od kilku lat już :peepoShy:
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jeszcze nikt nigdy odwołania nie napisał, kiedy dałem komuś bana o ile jest to dobry argument wydaję mi się, że jest w porządku 
Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198399907710/ lub 𝙢𝙞𝙠𝙚𝙮#2137 (DC)

• Fuu 2
  • WTF 1
  • Premium
Premium

To samo co u czostkowego, tez się wypowiem.
Podanie tez jest okej napisane, sourcemod/ tez git, argumenty średnie, jesteś opiekunem więc raczej powinieneś dać rade w tej roli, proponuje demka testowe na pv <3 
Powodzenia

• Trzymaj się 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik

+ wiek

- argumenty 

- umiejętności jak ktoś miał napisać odwołanie skoro prawie ze w ogóle banow nie dajesz 

Mimo ze podanie jest chujowe, jak udać Ci się rozpisać dobrze te 2 demka to ok. Nic trudnego tutaj nie ma.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

-wiek,

-sm, 

Co to za argument, że nikt po twoich banach się nie odwołał. To znaczy, że banujesz oczywistych, najlepiej z nowymi kontami, którzy się nie kryją?

(?) Aktywność na forum. Sprawdziłem twoją aktywność, i doszedłem do wniosku, że opiera się ona tylko i wyłącznie na prowokowaniu na czacie.

Zarówno gracze jak i administracja serwera, którego jesteś opiekunem nie mają o tobie dobrego zdania.

Na Nie 

Pozdrawiam 

Edited by Virtual
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • Premium
Premium

Chyba kogoś sutki bolą .

Ogólnie wszystko na minus ,on sie nadaje do tarcia chrzanu

WTF

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 3
  • WTF 1

essa.png.c12bbdc75cba61c22781aed2c337428b.png

1201477641_Zrzutekranu(7).png.f0a33ecf2dacb43346f503fd0ad5046c.png

• Użytkownik

Demka testowe na pw.

Dobrze zacząłeś, ale im dalej tym gorzej. Ogólna ocena jest średnia, musiałbyś się trochę podszkolić. Gdybym miał nagle z jakiego powodu zostawić Ci całe ubt, to nie zaufałbym, że dasz Sobie w 100% radę. Doszedłem do wniosku, że nie potrzebuje 3 osoby na już, jeżeli będziesz chciał napisać podanie kiedy indziej, to nie ma problemu, na ten moment odrzucam. 

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

odrzucone.png

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines