Użytkownik mikey Posted March 19, 2023 Użytkownik Share Posted March 19, 2023 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO Nick: mikey Imię: Michał Wiek (dokłada data): N/A (20+ lat 13.08) SID: STEAM_1:0:219820991 Znajomość SourceModa(1-10): Mocne 7 z potencjałem na 8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciągle jest odpalone w tle, o ile nie mam szkoły/pracy to siedzę Opisz siebie: Studiuje Logistyke, lubię oglądać NBA/ Piłeczke nożną oraz F1 ostatnimi czasy. Nie wiem co więcej napisać jestem wysoki Dlaczego akurat Ty?: Adminuje na strefie już dłuższy czas gram 3 lata, podjąłbym się nowego wyzwania jeśli by się udało dostać do tej elitarnej grupy 2 członków Czy miałeś styczność z SourceBans?: Tak, mam ciągłą styczność od kilku lat już Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jeszcze nikt nigdy odwołania nie napisał, kiedy dałem komuś bana o ile jest to dobry argument wydaję mi się, że jest w porządku Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198399907710/ lub 𝙢𝙞𝙠𝙚𝙮#2137 (DC) 2 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Link to comment
Premium M4TEO Posted March 19, 2023 Premium Premium Share Posted March 19, 2023 To samo co u czostkowego, tez się wypowiem. Podanie tez jest okej napisane, sourcemod/ tez git, argumenty średnie, jesteś opiekunem więc raczej powinieneś dać rade w tej roli, proponuje demka testowe na pv Powodzenia 1 Link to comment
Użytkownik svx. Posted March 21, 2023 Użytkownik Share Posted March 21, 2023 + wiek - argumenty - umiejętności jak ktoś miał napisać odwołanie skoro prawie ze w ogóle banow nie dajesz Mimo ze podanie jest chujowe, jak udać Ci się rozpisać dobrze te 2 demka to ok. Nic trudnego tutaj nie ma. 1 Link to comment
Użytkownik Virtual Posted March 21, 2023 Użytkownik Share Posted March 21, 2023 (edited) -wiek, -sm, Co to za argument, że nikt po twoich banach się nie odwołał. To znaczy, że banujesz oczywistych, najlepiej z nowymi kontami, którzy się nie kryją? (?) Aktywność na forum. Sprawdziłem twoją aktywność, i doszedłem do wniosku, że opiera się ona tylko i wyłącznie na prowokowaniu na czacie. Zarówno gracze jak i administracja serwera, którego jesteś opiekunem nie mają o tobie dobrego zdania. Na Nie Pozdrawiam Edited March 21, 2023 by Virtual 1 1 1 Link to comment
Premium ''YAKUZA'' Posted March 21, 2023 Premium Premium Share Posted March 21, 2023 Chyba kogoś sutki bolą . Ogólnie wszystko na minus ,on sie nadaje do tarcia chrzanu WTF 1 1 3 1 Link to comment
Użytkownik Drako Posted March 27, 2023 Użytkownik Share Posted March 27, 2023 Demka testowe na pw. Dobrze zacząłeś, ale im dalej tym gorzej. Ogólna ocena jest średnia, musiałbyś się trochę podszkolić. Gdybym miał nagle z jakiego powodu zostawić Ci całe ubt, to nie zaufałbym, że dasz Sobie w 100% radę. Doszedłem do wniosku, że nie potrzebuje 3 osoby na już, jeżeli będziesz chciał napisać podanie kiedy indziej, to nie ma problemu, na ten moment odrzucam. Link to comment
Recommended Posts