Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO] - mikey

mikey

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO
Nick: mikey
Imię: Michał
Wiek (dokłada data): N/A (20+ lat 13.08)
SID: STEAM_1:0:219820991
Znajomość SourceModa(1-10): Mocne 7 z potencjałem na 8
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciągle jest odpalone w tle, o ile nie mam szkoły/pracy to siedzę :like:
Opisz siebie: Studiuje Logistyke, lubię oglądać NBA/ Piłeczke nożną oraz F1 ostatnimi czasy. Nie wiem co więcej napisać jestem wysoki 
Dlaczego akurat Ty?:  Adminuje na strefie już dłuższy czas gram 3 lata, podjąłbym się nowego wyzwania jeśli by się udało dostać do tej elitarnej grupy 2 członków
Czy miałeś styczność z SourceBans?: Tak, mam ciągłą styczność od kilku lat już :peepoShy:
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jeszcze nikt nigdy odwołania nie napisał, kiedy dałem komuś bana o ile jest to dobry argument wydaję mi się, że jest w porządku 
Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198399907710/ lub 𝙢𝙞𝙠𝙚𝙮#2137 (DC)

• Fuu 2
  • WTF 1
  • Premium
Premium

To samo co u czostkowego, tez się wypowiem.
Podanie tez jest okej napisane, sourcemod/ tez git, argumenty średnie, jesteś opiekunem więc raczej powinieneś dać rade w tej roli, proponuje demka testowe na pv <3 
Powodzenia

• Trzymaj się 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik

+ wiek

- argumenty 

- umiejętności jak ktoś miał napisać odwołanie skoro prawie ze w ogóle banow nie dajesz 

Mimo ze podanie jest chujowe, jak udać Ci się rozpisać dobrze te 2 demka to ok. Nic trudnego tutaj nie ma.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

-wiek,

-sm, 

Co to za argument, że nikt po twoich banach się nie odwołał. To znaczy, że banujesz oczywistych, najlepiej z nowymi kontami, którzy się nie kryją?

(?) Aktywność na forum. Sprawdziłem twoją aktywność, i doszedłem do wniosku, że opiera się ona tylko i wyłącznie na prowokowaniu na czacie.

Zarówno gracze jak i administracja serwera, którego jesteś opiekunem nie mają o tobie dobrego zdania.

Na Nie 

Pozdrawiam 

Edytowane przez Virtual
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • Premium
Premium

Chyba kogoś sutki bolą .

Ogólnie wszystko na minus ,on sie nadaje do tarcia chrzanu

WTF

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 3
  • WTF 1

essa.png.c12bbdc75cba61c22781aed2c337428b.png

1201477641_Zrzutekranu(7).png.f0a33ecf2dacb43346f503fd0ad5046c.png

• Sponsor
SPONSOR

Demka testowe na pw.

Dobrze zacząłeś, ale im dalej tym gorzej. Ogólna ocena jest średnia, musiałbyś się trochę podszkolić. Gdybym miał nagle z jakiego powodu zostawić Ci całe ubt, to nie zaufałbym, że dasz Sobie w 100% radę. Doszedłem do wniosku, że nie potrzebuje 3 osoby na już, jeżeli będziesz chciał napisać podanie kiedy indziej, to nie ma problemu, na ten moment odrzucam. 

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]