Użytkownik pROSTYmENEL Opublikowano 19 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Nick z CS: nasralem ci do lufy Admin banujący:PACIN Serwer:cod201 Data zdarzenia: teraz Steamid:STEAM_0:0:442127823 Opis sytuacji: moj ziomo napisał do mnie "[Mahomet - 34] *DEAD* Czupss : lufa do gALY" na co ja odpowiedzałem "[VIP] [Teleporter - 23] *DEAD* Nasralem ci do lufy : rob lache kondonie" skończyło sie na tym ze polowa serwera pisala XDDDD i było smiesznie i dostałem bana na 24h a on na 30min kekw Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2402 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): @ PACIN To nie bylo do ciebie jak to zrozumialeś w ten sposób. rozumiem można popełnić błąd wybaczam liczę na szybkie ub 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Ban się mieści w widełkach (ciężko, żeby nie było skoro jest od 5 minut do perma). @ PACIN jak ty się zapatrujesz na tą sytuację? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PACIN Opublikowano 19 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 (edytowane) W bansie masz liste dosyć pokaźną. Nie będę przytaczał innych sytuacji bo tego jest dość sporo. Prowokujesz, wyzywasz, psujesz atmosfere na serwerze. Admini i tak podchodzą do ciebie dosyć pobłażliwie. Cytat skończyło sie na tym ze polowa serwera pisala XDDDD i było smiesznie To chyba gramy na różnych serwerach xD Edytowane 19 Marca 2023 przez PACIN 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Skąd admin ma wiedzieć, że to twój kolega? Jak chcecie tak do siebie pisać, to piszcie prywatnie na jakimś komunikatorze, a nie publicznie na serwerze. Ban słuszny admin miał prawo tak zareagować. UB nie dostaniesz również z tego względu, że masz taką, a nie inną historię banów. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi