Użytkownik Boski Z Polski Opublikowano 20 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Jaką masz propozycje?: Witam, chciałbym przywrócić skargę napisaną przez @ Bufen , na @ LAN CIECHOCINEK 2K2 . Osobiście nie rozumiem dlaczego została ukryta przez szanowną panią @ Dusia bez żadnych słów informujących nas, zwykłych szarych użytkowników. Screenshot/Nagranie/Przykład: 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 20 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) guwno a nie skarga bedzie nie zgdzam sie na to @ LAN CIECHOCINEK 2K2 jestem po jego stronie !!! razem silniejsi Edytowane 20 Marca 2023 przez svx. 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Marca 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Skarga została ukryta, bo nie ma w niej "wolności słowa" ze tak to nazwę, dodałam ostatni post wyjaśniając pewne rzeczy i prosząc Lanka o ostateczna wypowiedź w pewnej kwestii, którą miał dodać tydzień temu i mój post został skasowany przez pewną osobę, więc cała skarga została ukryta💁🏼♀️ jeżeli pewne kwestie zostaną dogadane na pw to skarga zostanie odkryta. 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Marca 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi