Użytkownik Pani Kasia Posted March 21, 2023 Użytkownik Share Posted March 21, 2023 (edited) Nick z CS:Pani Kasia Admin banujący:Nie wiem Serwer:Surf Data zdarzenia:Nie wiem Steamid:- Opis sytuacji: Wchodze na serwer a tutaj taka niemila niespodzianka.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : policjantka [AMXBans] Powod : ' AktywnyBan ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1472501707 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ~~~~ ' [AMXBans] =============================================== * Przywileje ustawione Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Według amx nie jestem zbanowany. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):- Prosze o odbanowanie, ponieważ zupełnie nie wiem o co chodzi. @ Admin CS 1.6 SURF SKI Edited March 21, 2023 by Krip IP Link to comment
Zasłużony Krip Posted March 21, 2023 Zasłużony Share Posted March 21, 2023 Zbieżność IP. Spróbuj zrestartować modem/router od internetu powinno to pomóc, a jeżeli to nic nie da, to wtedy pomyślimy nad UB. Link to comment
Użytkownik Pani Kasia Posted March 21, 2023 Author Użytkownik Share Posted March 21, 2023 Dziekuje, pomoglo temat do zamkniecia. Link to comment
Recommended Posts