Użytkownik Ziebolekkk Opublikowano 30 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Nick:Ziebolekkk Admin Banujacy: Naturalny Serwer: Data zdarzenia:30.12.2018 Opis Sytuacji:Grałem na serwerze dałem trzy onetapy [Fart] i zato dostalem bana Link do Bana:http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6543 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ziebolekkk [AMXBans] Reason : ' Zapraszam na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1458096936 ' [AMXBans] Your IP : ' 185.21.37.49 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 30 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 @NaturalnY O co chodzi? Odnośnik do komentarza
Użytkownik metter Opublikowano 30 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik metter Opublikowano 30 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Naturalny banuje po prostu za farta, Banuje każdego kogo popadnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ziebolekkk Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dzięki ze się zamną wstawiłes Metter Odnośnik do komentarza
Użytkownik metter Opublikowano 30 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 To ja byłem wtedy killem dla niego bo to bylo tak. On wyszedł z apratów na a ja wtedy stałem z maxdamge i on poprostu fartem trafil 2 onetapy z deagle a 3 nie wiem kogo zabił proszę o odbanowanie go... Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 30 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Istnieje opcja zablokuj temat to 1 sprawa a druga to taka że mam 24h http://d1.hltv.org.pl/srv54570/HLTV-1812301148-css_mirage_go.dem.zip Link do demka. Chciałbym żebyście poświęcili te 20 minut i obejrzeli je całe. Nicki graczy podejrzanych : @Ziebolekkk @metter ProGamer [t] i DrOpSiK Polecam Najwyższą rozdzielczość z możliwych w trybie widescreen, sytuacje gdy wymienieni gracze oddaja strzały oczywiście tempo 1/4 najlepiej, największy celownik chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego i jeszcze jedno przed odpaleniem demka wpisać w consoli komendę "dem_forcehltv 1" Edytowane 30 Grudnia 2018 przez NaturalnY Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 30 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 @Ar0n @noswer jeśli możecie to rozpiszcie demko i podajcie swoją ocenę. Gracze są trochę nie pewni i fajnie by było usłyszeć też od was opinie Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 30 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) -16:48 dziwne patrzenie przez sciane akurat tam gdzie byli przeciwnicy -16:48 wychylenie na pewniaka na przeciwnika -16:59 nie sprawdził żadnej miejscówki i wychylił od razu na ct gdzie byli przeciwnicy -17:06 zatrzymanie się a widział przeciwnika na ct czyżby za bardzo obwius ? to są dla mnie trochę dziwne akcje tym bardziej że nie sprawdzał wszystkich miejscówek a te kille to w sumie przeciwnicy w niego nie mogli trafić a on ewidentnie celował w głowę to jest tylko moja rozpiska bo o nią zostałem poproszony Pozdrawiam noswer Edytowane 30 Grudnia 2018 przez noswer Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 31 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 za mało akcji by być pewny na 100% będę cie miał na oku Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 31 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi