Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Odpowiedzi] Q&A Dusia #149

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

@ Torf

[P]  Będą w końcu te młode trivorki? 

Nie i oby by nie było

@ hk.

[P] Czym kierujesz się w życiu? Jakieś przysłowie/cytat? 

Swoimi zasadami, postanowieniami i czasami  uczuciami, ale po przemyśleniu (uczucia muszą być zgodne z tym co myślę i uznaje, bo uczucia czyli inaczej emocje, bywają zgubne i nie warto się tylko nimi kierować)

Niektóre z cytatów, które mi się podobają:

"Cicho, cicho dzieci. To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie."

"Ten, kto raz nie złamie w sobie tchórzostwa, będzie umierał ze strachu do końca swoich dni."

"Maszeruj dalej. Nie ociągaj się. Iść do przodu oznacza iść w stronę perfekcji. Maszeruj dalej i nie lękaj się kloców ani ostrych kamieni na ścieżce Życia"

"Tam gdzie dziś piętrzą się góry, będą kiedyś morza tam gdzie dziś wełnią się morza, będą kiedyś pustynie. A głupota pozostanie głupotą."

"I tego Wam życzę dostojni Panowie, żebyście się nie posrali, gdy śmierć zajrzy Wam w oczy, chociaż wątpię"

"Piękno duszy świeci blaskiem, gdy człowiek spokojnie znosi jedno nieszczęście za drugim > nie dlatego, że nic nie czuje, lecz dlatego, że ma hart ducha i odwagę"

[P] Posiadasz zaplanowane marzenia? A może już je wdrażasz w życie?

Marzenia może aż tak nie, ale mam swoje cele, do których dążę i niektóre małymi kroczkami już spełniam. 

[P] Dobrze wspominasz starą ekipe z 2k19/20? 

Dobrze wspominam ekipę 2k18/2k19, a najlepiej jeszcze z dawniejszych czasów i z innych sieci ;P 

[P] Z która ekipą lepiej się Tobie pracuje, teraźniejszą czy wcześniejszą za czasów sprzed fuzji? (Musisz wybrać.)

Nie wiem co lepsze czy ludzie, którzy mają wywalone/wiele spraw olewają i czasami faworyzują zależnie od laseczki pipeczki, koleżki czy ludzi którzy wprowadzali dziwne zasady na forum, kolesiostwo, stulejarstwo itp itd, ale jak już mam wybierać to obecna chyba lepsza, bo tamtych było więcej 

[P] Trivor w końcu sprzedał swojego gruchota czyt. BWM i sięgnął po rozum do głowy?   

Jeszcze nie wyrósł z mody na BMW

[P] Co sądzisz o mojej osobie?

Wesoły, śmieszek, osoba, z którą można pogadać na różne tematy, niekiedy zbyt surowy (ale takie mam zdanie z dawniejszych czasów, co zapamiętałam), jesteś osóbką, której bardziej zależy na życiu realnym niż internetowym, noo i w miarę mądry się wydajesz w porównaniu co do niektórych osób żyjących życiem "forumowym/csowym"  (wydajesz, bo tak stwierdzam, po Twoich postach/wypowiedziach niektórych) no i wydajesz mi się być niecierpliwą osobą

[P] Planujesz zakończyć karierę Administratora czy będziesz tak długo dopóki Trivor się nie wyrzeknie strefy?

Na razie nie planuje zakończyć tej kariery administratora, którą potem sobie wklepię w CV i dzięki, której tyle zarabiam i zgarniam do kieszeni, będę tak długo dopóki Trivor mnie nie zdegraduje z jakiegoś powodu lub sama zrezygnuje kiedyś jak nie będę miała już w ogóle chęci ani czasu.

@ M4TEO

[P] Jak się poznałaś z Trivorem?

Na TSie, na którego się wepchnął, gdy gadał i grałam z ekipą z jego serwera JB. 

[P] Czy będziesz chciała odejść z roli Administratora Forum?

Na razie nie.

[P] Jakie jest twoje Ulubione danie?

Nie mam jednego ulubionego dania, lubię bardzo jedzonka z makaronem i ryżem, jakieś z warzywkami (jak będą bez mięsa to też się nie obrażę) mogę podać przykład np. Leczo, zupy krem też lubię ;p 

[P] Czy uprawiasz jakiś sport?

Uprawiam to może aż tak nie, ale czasami ćwiczę, ćwiczenia siłowe, rozciągające i od pewnego czasu ćwiczenia oddechowe przed snem no i ćwiczenie swojego móżdżku xd (jak wrócę do PL to mam zamiar wrócić do biegania) 

[P] Czy masz jakieś Hobby?

Czytanie książek, oglądane filmów dokumentalnych/opartych na faktach(chociaż jakiś zwykłych filmów czasami też), graniu na kompie lub w planszówki, spacerowaniu, ćwiczeniu, uczeniu się języków, dokształcanie/rozwijaniu się z rzeczy które mnie interesują, jeżdżenie motocyklem (chociaż jakoś mega mega dużo nie jeździłam) i jeżdżenie konno (chociaż też dawno nii  jeździłam już ;d) oglądanie zjawisk pogodowych i uczenie się o nich, tak samo z kosmosem, itp.

[P] Co lubisz najbardziej robić w wolnym czasie?

Spędzać czas z rodziną, zależnie od czasu i okresu w życiu to uczenie się i próbowanie nowych czynności(oczywiście tych rzeczy, które mnie interesują xd), jeżdżenie na łyżwach/rolkach, szukanie i zbieranie grzybów, bawienie się z pieskami lub jakimiś innymi zwierzątkami, czytanie książek, oglądanie tv, grać na kompie lub w gry planszowe, ćwiczyć, spacerować, gotować/piec jakieś nowe rzeczy, pływać, patrzeć w gwiazdy, robić zdjęcia, robić makramy (na razie zrobiłam tylko dwie :x)  czasami malować, itp. (mam dużo pomysłów na wolny czas no ale nie bede wszystkiego wszystkiego wymieniać) 

[P] Czy masz jakieś Marzenia? Czyt. Polecieć w wymarzone miejsce?

Jeżeli chodzi o plecenie gdzieś too: Islandia, Afryka, Alaska, Rosja (okolice Bajkału), Canada, Hiszpania.

[P] Wolisz bardziej Mercedesa czy BMW?
Ani tego ani tego.

[P] Kto według ciebie, Zajmuje się najlepiej Forum?

Nikt xd zależy pod jakim względem zajmuje. Trivor fajnie że opłaca różne rzeczy co musi opłacać, że czasami coś naprawi/doda na daście i że czasami z ludźmi coś popisze i pośmieszkuje. Andrzej z lankiem fajnie, że czasem coś na serwerach naprawią jak Trivor im każe (Andrzej też ma swoje serwery to tam sobie w swoim zakresie ogarnia też często). Shinga czasem na forum coś ogarnie jak trzeba. Największe zainteresowanie chyba moderatorzy mają, więc chyba oni.

[P] 10 zarazem ostatnie pytanie, Czy masz osobę na forum za którą nie przepadasz?
Nope, są osoby z którymi mam odmienne zdanie na różne tematy albo nie podobają mi się pewne zachowania, ale nie mam nic do tych osób, bo nie są to jakieś znaczące/ważne dla mnie osoby (mogła bym nie przepadać  za np. jakimś moim byłym kumplem/bliską osobą, z którą bym miała kiedyś bliższą bardziej zażyłą relację, a nie co do ludzi, których nie znam i raz są a raz ich  nie ma, czemu miałabym nie przepadać za kimś kto nie jest dla mnie jakiś znaczący/nic nie wnosi do moje życia) 

Pozdrawiam 

Również pozdrawiam :WeeHypers:

@ NataN_on_osu!

[P] Ile wiosen masz za sobą?

Prawie dwanaście.

[P] Czy jakaś większa relacja łączy ciebie z trivorem?

Taka większa większa  nie

[P] do jakiej gry komputerowej czujesz największy sentyment?

Do CS 1.6 (gram w tą gierkę od dziecka, wiele ludzi tam poznałam i wiele śmiesznych chwil było ;p chociaż w CS:GO też długo gram i wiele fajnych ludzi tam poznałam, lecz 1.6 jednak było pierwsze) 

[P] Co myślisz o ostatnio dość popularnym Andrew tate? 

Nic, słyszałam o nim na jakimś kanale comencery i nie przykuło to szczególnie mojej uwagi/

[P] Skąd pomysł na nick?

Spodobał mi się kiedyś po prostu, jak wdziałam taką nazwę gdzieś i znajomi doradzili mi żebym została przy tym (bo się zastanawiałam między tym, aa po prostu nickiem z moim umieniem z jakimiś wzorkami ;p)

@ Donek ツ

[P]  Jak się znalazłaś na strefie? 

Przyszłam tu z Trivorem z innej sieci.

[P]  Pytanie za sto punktów. Counter strike 1.6 czy Cs GO? 

CS:GO, chociaż do 1.6 mam większy sentyment ;x 

[P]  Jeśli widziała byś się na niższej randze niższej niż czerwony, to jaką byś sobie przyznała? (prócz usera) 

Redaktor.

[P]  ulubiony gatunek  filmów / seriali lub książek?

Realistyczne/Dokumentalne/Oparte  na faktach/Akcji/Przygodowe, czasami "trzymające w napięciu" xD 

[P] Muzyka w tych czasach jest dość popularna, dlatego moje pytanie czy słuchasz muzyki? Jakiej najczęściej z gatunków? 

Od dłuższego czasu nie słucham muzyki i jakoś mi to przeszkadza, wole słuchać otoczenia, aut, tramwajów, dzwonów kościoła, szumu wiatru, przelotnych rozmów ludzi, a najbardziej śpiewu ptaszków :P no albo jak coś gada w tle np tv.  aa kiedyś jak słuchałam to jakieś rapy/trapy/pop, czasami zwykłą muzykę co w radiu leci (w pl zawsze w kuchni radio leci, więc przy gotowaniu jest i śpiewanie i tańczenie xdd) 

[P] Jeśli słuchasz muzyki, to czy jest jakaś konkretna nutka, która zawsze poprawia Ci humor? 

Nie poprawiam sobie humoru muzyką od dłuższego czasu, ale kiedyś poprawiały mi nastój  jakieś rosyjskie nuty, albo piosenki gdzie drą japkę.

[P]  Masz jakieś jedno wspomnienie śmieszne z czasów szkolnych? Jeśli tak, to opowiesz? 

Mam dużo śmiesznych wspomnień, alee np.  parę z nich takich szybkościowych i tych co mogę/wypada opowiedzieć:

Jak się z kolegą pokolorowaliśmy na smerfy. 

Zaczepianie się ze starszymi kolegami, gdzie jeden był trzykrotnie większy i brał mnie na ręce i wsadzał na szafki na korytarzu.

Jak jednemu z tych starszych kolegów przeszkodziłam w umawianiu się na randkę i było potem ganianie się po szkole i wygłupianie (po tylu latach dalej mnie pamięta i się na mieście krzywo na siebie patrzymy albo śmiejemy, staram się chłopa mijać jak go widzę, bo wstyd xd)

Jak na WF szłam tyłem i się wywróciłam o  ławkę i wuefista zaczął się cieszyć i śmiać że czekał na to  pięć lat. 

Jak cała klasa uciekła z lekcji dodatkowej i potem cała klasa miała rozmowę z dyrektorką. 

Ucieczki ekipą ze świetlicy, bo wtedy wyjście z niej na nielegalu to było największe przestępstwo.

Wycieczki szkolne parodniowe, jak się w pokojach po nocach siedziało, grało, gadało, zamykało na balkonach

[P]  Jaka jest twoja ulubiona bajka z dzieciństwa do teraz? 

Mustang z dzikiej doliny, smerfy i jakaś bajka z księżniczkami, której nazwy nie pamiętam.

[P]  jaki tytuł miała twoja pierwsza gierka w którą grałaś? 

Nie pamiętam, bo w dużą ilość gier od małego grałam,, wiele gier pamiętam jak przez mgłę i trochę co w nich było, grałam w to co tata  z moim chrzestnym grali (a często grali w jakieś strzelanki z misjami) aa z tych gier co pamiętam, jak byłam trochę starsza to, Gothic 3, heros'y, taki ludzik co chodzil po planszy i bomby podstawial, simsy różne części i dodatki.

[P]  Które miasto chciałabyś najchętniej zwiedzić? 

Jeżeli chodzi o miasto w Polsce to nii wim, nie myślałam nad tym,  jak mi przyjdzie kiedyś na jakieś ochota to po prostu do niego pojadę.

[P]  Twoja ulubiona zabawa z dzieciństwa? 

Wkurzanie jakiegoś sąsiada z końca ulicy znajomej, który gonił nas z siekierą :kekw: a tak serio to, berek i chowany, aa tak dalszej części lubianych  to granie w państwa i miasta na ulicy z kredy, granie w gumę, klasy, czekoladę, budowanie szałasów,  jakieś gry karciane np. Piotruś  pan, oczko i po prostu kopanie piłki 

[P]  Twoja ulubiona mapka i broń w Cs? 

W CS:GO Mirage i Inferno (i kiedyś przed usunięciem cobbel) aa w 1.6  nuke, weestwood i kiedyś kiedyś była taka fajna mapa podobna do azcet (ale już XX lat jej nie widziałam i nie mg znaleźć) 

[P]  interesujesz się jakimś sportem? Jeśli tak, to kibicujesz jakiemuś krajowi, zawodnikowi czy klubowi? 

Kibicowałam, zawsze Barcelonie, czasami oglądałam jakieś mistrzostwa/olimpiady z piłki nożnej, biegów, motocrossow, ale to czasami, nie regularnie, głównie jak już to piłkę nożną jak były jakieś sensowne mistrzostwa/euro 

[P]  Co lubisz zazwyczaj robić w wolnym czasie? 

Spędzać czas z rodziną, zależnie od czasu i okresu w życiu to uczenie się i próbowanie nowych czynności(oczywiście tych rzeczy, które mnie interesują/podobają mi się xd), jeżdżenie na łyżwach/rolkach, szukanie i zbieranie grzybów, bawienie się z pieskami lub jakimiś innymi zwierzątkami, czytanie książek, oglądanie tv, grać na kompie lub w gry planszowe, ćwiczyć, spacerować, gotować/piec jakieś nowe rzeczy, pływać, patrzeć w gwiazdy, robić zdjęcia, robić makramy, (na razie zrobiłam tylko dwie :x) czasami malować, itp. (mam dużo pomysłów na wolny czas no ale nie bede wszystkiego wszystkiego wymieniać) 

[P] No i oczywiście moje podstawowe pytanie końcowe. Danonkiii czy Monte??????? 

Jak byłam mała to Danonki, ale obecnie staram się nie jeść smakowych serków ii nie mogę jeść laktozy, a z tych firm nie ma rzeczy bez laktozy ;x (zresztą danonków już chyba wgl nie ma :wtf:)

@ Amelia2115

[P] Jakiej potrawy nigdy nie jadłeś, ale bardzo chciałbyś spróbować?

Tatara, ale czy tak bardzo bardzo chciałabym spróbować to niekoniecznie.

[P] Czym obecnie się przejmujesz?

Niczym na razie, staram się nie przejmować, bo wszystko jest po coś i wszystko jest przez coś, a jak się czymś przejmuje to i tak jest to chwilowe do pewnego danego okresu/czasu i lepiej po prostu o tym nie myśleć, nie nakręcać się i nie psuć sobie nerwów.

[P] Jaka jest twoja największa fantazja?

Taka największa największa jedna to nie wiem, ale tak ogólnie to o  moich marzeniach/celach, które układam sobie w swojej głowie i idealizuje, myślę o nich w różnych scenariuszach lub o snach jakie miałam i potem sobie dodaje do nich scenariusz.

[P] Kiedy będzie redaktor naczelny? 

Myślę, że niedługo 

[P] Masz już na oku redaktora naczelnego?

Tak

[P] Czy podoba ci się praca redakcji? 

Tak, wszyscy dobrze wykonują swoje obowiązki i się angażują, są aktywni, więc super.

[P] Kto jest najbardziej pracowity na forum? 

Każdy jest w innej kategorii najbardziej aktywny.

[P] Kto zasługuje na użytkownika miesiąca?

Ten, którego wybiorą użytkownicy i będzie miał najwięcej głosów 

@ Lullaby (Kolega zadał mi jeszcze pytanka na pw, bo w temacie nie zdążył)

[P] Co Cię najbardziej satysfakcjonuje na forum? O ile jest takie coś.

Te rzeczy, które ja wykonam i z których jestem/zadowolona lub mi się podobają po prostu.

[P] Czy dostanę adwokata w sprawie sądowej z Lankiem za to że mi wtargnął do umysłu? 

Tutaj by się Harry Potter ze swoimi zaklęciami i różdżką przydał. ;o 

[P] Na którym miejscu w top 100 dałabyś Torfika jeśli chodzi o bycie poważnym?

Może 20>30, bo nawet w poważnych sytuacjach wali jakieś "xd" albo śmieszne minki.

[P] Wracając do offtopic, czy jadłaś jakieś robaki jadalne? Jeśli tak to jak smakowały? 

Nie jadałam, a jak jadłam to nieświadomie ;x 

[P] Czy będzie ze mnie Jan Kochanowski v2? 

Nie no aż tak chyba nie ;o ale  Lullaby nowoczesna wersja poetycka 21wieku czemu nie 

Nominuje @ Nikusiaaa

• Lubię to! 4
  • Super 4
  • WTF 1

heh1111.png

• Torfowisko
11 minut temu, Dusia napisał:

[P] Na którym miejscu w top 100 dałabyś Torfika jeśli chodzi o bycie poważnym?

Może 20>30, bo nawet w poważnych sytuacjach wali jakieś "xd" albo śmieszne minki.

:xdd:

12 minut temu, Dusia napisał:

Nikt xd zależy pod jakim względem zajmuje. Trivor fajnie że opłaca różne rzeczy co musi opłacać, że czasami coś naprawi/doda na daście i że czasami z ludźmi coś popisze i pośmieszkuje. Andrzej z lankiem fajnie, że czasem coś na serwerach naprawią jak Trivor im każe (Andrzej też ma swoje serwery to tam sobie w swoim zakresie ogarnia też często). Shinga czasem na forum coś ogarnie jak trzeba. Największe zainteresowanie chyba moderatorzy mają, więc chyba oni.

Czyli wychodzi na to że japko nie robi nic :kekw:

Fajne odpowiedzi :majorok: pozdrawiam. 

• Lubię to! 3

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Zasłużony
40 minut temu, Dusia napisał:

Moim zdaniem każdy tutaj robi po prostu swoje, ale miło, że my Moderatorzy też zostaliśmy tutaj wymienieni, aż się miło zrobiło czytając to :sh1zo1:. 

Eleganckie Q&A ;). 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik
1 godzinę temu, Dusia napisał:

[P] Ile wiosen masz za sobą?

Prawie dwanaście.

ale, że jak?! xD

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 1
  • Zasłużony
3 godziny temu, Dusia napisał:

Kibicowałam, zawsze Barcelonie

Uaaaa Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :0vomit::0vomit::0vomit:

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Wrr 1

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

• Użytkownik
4 godziny temu, Dusia napisał:

Jak byłam mała to Danonki, ale obecnie staram się nie jeść smakowych serków ii nie mogę jeść laktozy, a z tych firm nie ma rzeczy bez laktozy ;x (zresztą danonków już chyba wgl nie ma :wtf:)

Zacznę od końca. Tak, więc tak jeszcze są danonki w sklepach. :heart:

Kibicowałam, zawsze Barcelonie, czasami oglądałam jakieś mistrzostwa/olimpiady z piłki nożnej, biegów, motocrossow, ale to czasami, nie regularnie, głównie jak już to piłkę nożną jak były jakieś sensowne mistrzostwa/euro 

Apple robi bleeee, a ja za to powiem dobry wybór!:pepolove: No i jak już oglądasz głównie piłkę nożną to pewnie jutrzejszych eliminacjach będziesz kibicowała naszym! 

Jak na WF szłam tyłem i się wywróciłam o  ławkę i wuefista zaczął się cieszyć i śmiać że czekał na to  pięć lat. 

W co tak zapatrzona byłaś, że tyłem szłaś? :kekw: 

No i tak co do wszystkich wspomnień, to powiem ci mega fajnie czytało się. Czasy szkolne zawsze najzabawniejsze. Ławka i te przeszkodzenie w umawianiu się na randkę wygrało.:hkKek:

Co do samego Q&A to nic dodać, nic ująć.  Fajne i długie odpowiedzi z których można wiele się dowiedzieć na temat twojej osoby. Przyjemnie się czytało.:like:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
9 godzin temu, ^Apple^ napisał:

Uaaaa Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :0vomit::0vomit::0vomit:

image.png.7593535c3d7e53dce01d75b2fb70e0d0.png :kekw:

Piękne Q&A tylko takich więcej <3 

• Super 3
  • Ha ha 1
  • Wrr 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Premium
Premium

Superowee <3 

• Lubię to! 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik

Bardzo ciekawe pytania i odpowiedzi z twojej strony!

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

baner (2).png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]