Użytkownik qbb Opublikowano 25 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 (edytowane) 1. Nick: qbb 2. Kto nadał warna: @ Drako 3. Czas: Nie wygasa. 4. Powód: Spam. 5. Dowody/SS: Poniżej. > Od siebie prosiłbym bardzo mocno o usunięcie mi warna. Poniosło mnie bardzo, lecz ja się tylko broniłem w skardze na mnie. Czekam na rozpatrzenie mojej prośby o usunięcie warna. Tak jak mówiłem poniosło mnie, lecz się tylko broniłem. Jeszcze raz prosiłbym mocno o usunięcie warna. Obiecuje, że więcej razy taka sytuacja się nie powtórzy. Edytowane 25 Marca 2023 przez qbb 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 26 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Odwołanie odrzucam. Warn został nadany słusznie, w jednym temacie najpierw dałeś dwie odpowiedzi pod rząd, po czym następnie trzy. Masz opcje edytuj więc na spokojnie mogłeś to edytować i dopisać co tylko chciałeś. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 26 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi