Użytkownik Dawidek g4skins Opublikowano 25 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 (edytowane) Twój nick na serwerze: Dawidek g4skins Nick admina banującego: JohnJJohnson Dostałeś bana, gaga czy muta?: dostalem bana Czas oraz data bana: 03-25-23 19:18 Serwer na którym dostałeś bana:StrefaSkilla.pl [MIRAGE] TR128 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dnia 25 marca dostałem niesłusznie bana ponieważ grając na jedynym serwerze społecznościowym który mi się spodobał dostałem bana za to że cały czas strzelałem headshoty. To nie moja wina że cały czas trafiałem heady gdy 25 marca cały dzień grałem w cs go i byłem rozgrzany. Po zabiciu jednej osoby zostałem wyrzucony z servera i wyszło mi powiadomienie o banie Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:604530391&advType=steamid Link do twojego profilu steam: Społeczność Steam :: Dawidek g4skins (steamcommunity.com) Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: chciałbym dodać ze csa zainstalowałem w 2021 roku i po przerwie pod koniec 2022 roku zacząłem grać w cs codziennie i to że mam 167h w cs to nie znaczy ze jestem wybitnie dobry, większość strzałów to był fart+ u mojego brata ciotecznego grałem na tym serverze i po prostu w cs gdy jestem u niego więc te scanowanie przez smoke to jest to że mnie on nauczył aby wystrzelać magadynek w smoke. Ten Granat był fartowny ponieważ dali mi info a chciałem zobaczyć czy tam radę zadać przynajmniej trochę hp, nie wiedziałem ze ta osoba zostanie zabita przeze mnie ale przyrzekam że nie jestem aż tak dobry w komputery że umiem ściągnąć aim bot i coś innego + nawet nie umiem wyłączyć antywirusa ponieważ mam 13 lat. Nie bym był sobą jeśli bym ściągną hacki na moje główne konto na którym wydałem hajs. Moje wcześniejsze rozgrywki były może podejrzane patrząc to wydarzyło się 25 marca ale to było przez to bo wracając ze szkoły o 16 i odrabianie lekcji do 18 i mam czas grania do 20 więc mam tylko 1 godzinę na granie a resztę przeznaczam na oglądanie youtube, a gdy jest weekend gram cały dzień w cs bo chciałem zostać najlepszy z klasy i też zastanowić się nad zakupem kosy. Mówiąc szczerze wczoraj po tym jak dostałem bana nic ale to nic nie chciało mi się robić po byłem smutny i niedowierzałem to że to się stało. Mój aim wczorajszy był spowodowany przez granie w cs cały dzień. Od kiedy dostałem bana brakuje mi mojej ranki na serverze i taktyki maxb. Poprzez granie na tym serverze nauczyłem się lepiej grać w cs i Sm1ffy dostał podejrzenia że na 167h gram nie za bardzo wiernie gdy mam 167h ale to jest spowodowane nieustannym graniem w cs w weekend i gdy jestem u mojego brata ciotecznego. Przyrzekam że nie mam hacków, nie umiem ich pobrać i nie chciałbym stracić moje główne konto poprzez hackowanie i dostanie bana. Wszystkie te zgłoszenia które były na mnie były pewnie po prostu poprzez to że trafiałem heady. Nie chciałbym dostać pernamentnego bana na tym serverze ponieważ to był mój jedyny server społecznościowy na którym spędzałem czas. Może to wyglądać na hackowanie ale jak patrzyłem na inne osoby które dostały bana to u nich było napisanie że wykryto a u mnie to jest tylko przewidywanie, i powiem tylko że martwię się o moje konto na StrefaSkilla.pl ponieważ miałem tam dużo punktów (330 punktów dla mnie to dużo) . Nie chciałbym sprawiać pozorów hackera lub osoby nie lubianej na tym serverze, po prostu chciałbym pograć na nim i nauczyć się nowych tricków. Mimo tego że dostałem powiadomienie że bym się nie martwił bo jeśli grałem czysto to dostanę ub a i tak się martwię a grałem czysto bo mi zależy na tym aby zostały tam moje rzeczy, punkty i inne. Jakbym dostał bana na np. tydzień to by mi to wystarczyło, chciałbym dostać ub automatycznie ale wolę przeczekać tydzień aby każdy zapomniał o mnie. Osoba "No form:(" dnia 25 marca był dla mnie toksyczny i gdy go zacząłem zabijać pewnie mi dał reporta za to że myślał że mam aimbota. zrobiłem sobie celownik kropki w cs tylko dla tego że każdy z mojej klasy mi go polecał. Zrozumiałbym jakbym dostał bana za wykrytego hacka ale ten ban tylko był przypuszczeniem więc nie mogę się pogodzić z tym. Jestem zmartwiony że mogę nie dostać ub. serdecznie proszę o przeczytanie dodatkowego tekstu i ponowne przemyślenie. serdecznie pozdrawiam. Dawidek g4skins Edytowane 26 Marca 2023 przez Dawidek g4skins Dodatkowe informacje na temat mojego bana 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 25 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 @ .sm1ffy. 24h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawidek g4skins Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 25 minut temu, Drako napisał: @ .sm1ffy. 24h na rozpisanie demka czyli ban na 24h? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawidek g4skins Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 5 minut temu, Dawidek g4skins napisał: a spoko a jesli napisze to zostanie ban? Odnośnik do komentarza
Użytkownik .sm1ffy. Opublikowano 25 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 (edytowane) Dostałem dużo zgłoszeń na Dawidka przez to ze przez ostatni dni mial staty caly czas po 1/15 itd. i nagle zaczął strzelać obserwowalem go i skakał mu celownik na przeciwników, strzelał hedy z dziwnymi flickami w jednym momencie celował do przeciwnika przez ściane więc dla mnie to były cheaty. Dopomne ze ma ok. 167h w grze CS GO 25.03.2022 od godz. 19:05 do 20:00 - 5:45 ok. dziwny pick jak na jego umiejetnosci mogl to byc fart 6:40 nagly afk po zrespieniu sie (to nie konieczny dowod ale mogl cos ustawiac) 8:10 nade rzucony w przeciwnika o low hp bez info ze ma lowa i rzucony prosto w niego 8:35 dziwny flick z one tapem w glowe 10:50 kolejny one tap z deagla 11:00 scanowanie smoke w przeciwnika oraz przestanie gdy sie schowal, celowal w niego full auto z deagla 12:13 kolejny mniejszy flick z one tapem w przeciwnika Dalej Dawidek dostał bana permamentnego za cheaty, myślę ze to nie sa umiejetnosci na 167h w grze oraz patrzac na jego wcześniejsze rozgrywki oraz niektóre z tych akcji dają do przemyślenia Pozdrawiam Edytowane 25 Marca 2023 przez .sm1ffy. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 27 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 5:45 - Nie ma w tym nic dziwnego -B 6:40 - Równie dobrze mógł wtedy pomagać staruszce przejść przez pasy, nie rozumiem rozpisywania czegoś takiego 8:10 - Po prostu rzucił losowego nade'a... -B 8:35 - To nawet nie jest flick -B 9:15 - Celownik przykleja się do głowy +B 10:50 - Dziwnie zachowuje się ten celownik +/-B 11:00 - -B 12:13 - -B Jedna akcja mi się bardzo nie podoba, ale tym razem puszczam. Jeżeli admini nadal będą go podejrzewać, to polecam skupić się na aime. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 27 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi