Użytkownik∙ RudyZNatury Opublikowano 26 Marca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 UBT 1.6 czy UBT GO: GO Nick: RudyZNatury Imię: Mateusz Wiek (dokłada data): 18, 15.06.2004 SID: STEAM_0:0:591459106 Znajomość AMXX*(1-10): W tym przypadku to SourceBans, miałem kiedyś UBT, także dla mnie to nie będzie żadna nowość i ocenię swoją znajomość na mocne 8, bo wiadomo trzeba sobie przypomnieć parę rzeczy Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W weekendy praktycznie cały czas, gorzej w tygodniu, ale wieczorkami zaglądam cały czas w dodatku kartę z forum mam odpaloną, także na pewno dosyć dużo. Opisz siebie: Cześć, Jestem Mateusz. Myślę, że co niektórzy tutaj powinni mnie kojarzyć bardzo dużo łączy mnie z tą siecią, interesuje się sportem, e-sportem i fotografią. Po pracy lubię sobie pograć na serwerze i mieć fun z gry :-P Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko, dlatego że jednak posiadam te doświadczenie, które potrzebne jest w tak odpowiedzialnej funkcji jaką jest UBT, niektórzy powiedzą, że to łatwa sprawa, lecz tak jednak nie jest, poświęca to czasami bardzo dużo czasu i musisz podjąć właściwą decyzję w danej sytuacji, a nieraz jest ona bardzo trudna. Na samym początku dawałem demka z rozpiskami do oceny drużynie z UBT i praktycznie wszystkie okazały się poprawne, więc myślę, że umiejętności w tej kwesti posiadam. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Jasne, że tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 9/10 Kontakt: steam, forum, facebook, Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim czytającym! Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 26 Marca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Yea... Zacznijmy od plusów, Rozbudowane podanie, ładnie wszystko opisane, wiek wystarczający, argumenty bardzo spoko ale ale ale... Wymagania: Nie spełniasz najprostszego wymagania jakie może w tej roli być, nabiłbym chociaz te 50/60 postów, dał się poznać ludziom, i napisałbym podanie ponownie. Nie 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 27 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Twoje konto na forum nie powala, ale udzielałeś się w zgłaszaniu cheaterów, więc dam ci szanse. Demka testowe na pw. Twoje rozpiski mi się nie podobają, zbyt często palisz czyste akcje, twoja ostatnia rozpiska pod odwołaniem jest tego dobrym przykładem. Może i w 90% trafiasz z werdyktem, ale musiałbym mieć Cię pod stałym nadzorem a po co mi ktoś taki. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi