Premium Vashka Opublikowano 30 Marca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Przerobienie istniejącej sygnatury Tematyka: - Kolorystyka: - Rozmiar: 500x200 Napisy: Format (png, jpg, gif): Dodatkowe informacje: Proszę abyś przerobił gif, który już dla mnie robiłeś.Chodzi o to, abyś usunał istniejący nick oraz postać z tła i wstawił większy napis na środek gifa, może zajmować nawet 70 % obrazka i napis ten ma migać w tempie podobnym do błyskawicy i mieć kolor zielono - czarny.Dobrze gdyby napis ten zaczynał się jak wydruk EKG te fale na początku nicku, zmieniał się w niego i szedł dalej po nicku wiem, że dużo wymagam Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputacja 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) @ Vashka https://imgur.com/a/Wuaegaz Coś takiego? Aktualnie tego lepiej nie zrobię, bo nie posiadam AE // @ Vashka Wybacz, że tak późno. Napis lekko większy. Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez marcinek;> 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @ marcinek;> Co do AE to mogę Ci podesłać, bo posiadam od nie dawna, ale wciąż uczę na nim. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @ marcinek;> bardzo mi się podoba ta koncepcja, prosił bym tylko, gdybyś mógł zrobić aby napis był o około 30% większy.Wtedy byłoby perfekt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi