Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Amelia2115 Opublikowano 30 Marca 2023 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) Witajcie strefowicze! Wraz z @ Hana_Montana , @ FunnyPuma przygotowaliśmy dla Was gazetkę mam nadzieję, że się spodoba, miłego czytania! 1. Użytkownik Miesiąca 2. Statystyki forum 3. Stan Rekrutacji 4. Ranking wpisów na StrefoBoxie 5. Piosenka Miesiąca 6. Film Miesiąca 7. Gra Miesiąca 8. Konkursy 9. Sala chwały statystyk serwera 10. Aktualna lista serwerów 11. Najaktywniejsi 12. Top Donatorów 13. Awanse/Degradacje/Rezygnacje 14. Elita Sieci 15. Pytania do użytkowników 16. Humor Użytkownikiem miesiąca Marzec został @ Hana_Montana , gratulacje! Witamy nowego użytkownika forum @ Newbi ! Zapraszamy do składania podań! @ hk. @ Bufen @ Torf @ LAN CIECHOCINEK 2K2 @ mikey W marcu wystartowały „Mini Konkursy Redakcji” którym założycielem jest @ Hana_Montana konkurs dalej trwa i użytkownicy walczą o nagrody. Także trwa Miss Misster Wiosna. Mini Konkursy Redakcji --> https://strefaskilla.pl/temat/49447-mini-konkursy-redakcji-informacje/ Miss/Mister Wiosny --> https://strefaskilla.pl/temat/49577-19-missmister-wiosna/ Najlepszym graczem w tym miesiącu zostaje @ hud_saytext 1. @ Hana_Montana 2. @ hk. 3. @ FunnyPuma 4. @ Donek ツ 5. @ old @ Martinos.TM. Wrzucił, aż 300zł, a @ Drako symboliczne 5zł Dziękujemy Awanse: Brak nikt w tym miesiącu nie zasłużył na awans Degradacje: @ BetterCallLalo Admin DR+KL @ jeremiasz Admin DR+KL @ svx. UBT CS:GO @ S13PEEKDr1ftMichał Admin 5vs5 #1 @ ZbigniewElektryk Admin 5vs5 #3 @ Rimsie Admin 5vs5 #2 @ Suchy11440 Admin 5vs5 #3 @ H3NT@I Admin SURF+RPG @ FuksikDobryPies Admin Only DD2 @ Iluzja... Admin OM #3 @ YankeSS Only AWP #1 @ saiby Admin 5vs5 #3 @ L1mb0 Admin Areny 1vs1 @ Sionaa_ Admin 5vs5 #1 @ qbb Admin 5vs5 #1 Rezygnacje: @ Hana_Montana Admin Aim/AWP @ Raku Admin OM #2 @ MANIA Admin Only DD2 @ michu2137 Admin DR+KL @ FunnyPuma Admin OM #2 @ old Admin TS3 @ Mixxu2 Admin SURF+RPG @ paeel Admin Only DD2 @ Stis. Opiekun SURF+RPG 1.Najlepszy administrator: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 2. Najlepszy moderator: @ Drako 3. Najlepszy UBTeam: @ -slajdeN 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ mikey 6. Najlepszy admin serwera: @ Virtual & @ old 7. Najlepszy redaktor: @ Hana_Montana 8. Najlepszy grafik: @ marcinek;> 9. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ hk. 10. Największy śmieszek: @ hk. 11. Największy spamer: @ hk. & @ Torf 12. Najbardziej zaufana osoba: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 & @ NataN_on_osu! 13. Największy no-life: @ SADZIK 14. Największa mądrala na forum: @ Dusia 15. Największy lizus: @ Torf 16. Pomocna dłoń: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 17. Najmilszy: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 & @ Błaszczyk & @ Dusia & @ Lasot & @ HABUDDA & @ FunnyPuma & @ Nikusiaaa & @ CLYDE & @ Erev.' & @ Torf & @ MiiKaaa & @ V3nom^^ & @ Vashka & @ M4TEO & @ _Żelkowa_ & @ Lullaby & @ paczajonovicz 18. Najbardziej poważna/poważny: @ Dusia & @ sh1nga 19. Największy napinacz na sieci: @ mikey 20. Największy podrywacz: @ Bufen 21. Najbardziej pracowity: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 22. Dama strefy: @ Nikusiaaa & @ Dusia 23. Gentleman strefy: @ Smerf.LaLuś 24. Najlepszy serwer na sieci: Only DD2 Zadałam niektórym użytkownikom pytanie "Jak oceniasz aktualną pracę redaktorów i kto ją wykonuje najlepiej?", a oto ich odpowiedzi: @ Krip Tematy w dziale są wstawiane regularnie bez opóźnień. Tworzycie nie raz jakieś ciekawe konkursy/zabawy/ciekawostki i tak dalej by tutaj wymieniać. Także reasumując moim skromnym zdaniem każdy z was czyt. redaktorów trzyma wysoki poziom i nie mam w tej kwestii nic do zarzucenia. @ Nikusiaaa Moim zdaniem wykonują swoją pracę sumiennie i bez zarzutów i wszystko jest ładnie 🙈 @ ^Apple^ Aktualnie praca redaktorów jest na dobrym poziomie, temaciki są dodawane, co tu więcej napisać. Kto wykonuje najlepiej? Nie można wskazać jednej osoby, ponieważ cała redakcja wykonuje dobrze swoje zadania. @ NataN_on_osu! Uważam, że @ Hana_Montana i @ FunnyPuma , robią bardzo dobrą robotę. Pozdrawiam Idzie pijaczyna przez wieś i co rusz głową stuka się w drzewo. Wreszcie się wnerwił mocno i mamrocze: - Niech no ja wezmę piłę to się z wami rozliczę Dowleka się do domu i woła z progu do żony: - Gdzie piła? - U sąsiada - odpowiada wystraszona żona - A czemu dała? - Bo byłam pijana - odpowiada żona. Pani od polskiego wywołuje Jasia do odpowiedzi: - Jasiu, podaj, proszę dwa zaimki. - Kto? Ja?! - Brawo Jasiu, piątka! Facet do żony: - Kochanie, przynieś mi piwo. - Może jakieś magiczne słowo? Facet: - Hokus pokus czary mary, zapierdalaj po browary! He, he, he! Na co żona: - Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki masz dziś ręce! Na co facet: - Skoro jesteś tak pyskata, dziś ominie cię wypłata Żona: - Bardzo mocne twoje czary, zaraz biegnę po browary Grafika przygotowana przez: @ marcinek;> Dziękujemy Edytowane 30 Marca 2023 przez Amelia2115 3 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Styl tej gazetki trafia w moje gusta brawo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi