Premium S7iTh3R Posted April 1, 2023 Premium Premium Share Posted April 1, 2023 (edited) Imię: Albano Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Bo gram od dluzszego czasu na tym serwerze jestem aktywnym graczem i adminem chcialbym dopomoc wlascicielowi serwera i przypilnowac Adminow i ich aktywnosc na serwerze Opiekunem jeszcze nigdy nie bylem ale nowe Wyzwania zawsze przyjmuje Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Deathrun+Klasy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199388858241/ Coś o sobie: No mam na imie Albano 21 lat mieszkam w niemczech spedzam duzy czas przed komputerem pykam w rozne gierki lubie czytac zalezy co Chodze na terningi w Lato wyjedzam czesto rowerem na Camping no i co duzo nie mam co o sobie powiedziec Mam nadzieje ze moje podanie zostanie Pozytywnie Rozpatrzone no i co Zycze wam milego dnia albo Nocy Edited April 9, 2023 by S7iTh3R Link to comment
Premium M4TEO Posted April 1, 2023 Premium Premium Share Posted April 1, 2023 Slither, lubię cię jako kolegę, ale na opiekunie szans nie masz. Twoja aktywność nie wygląda za ciekawie, jesteś na urlopie i piszesz podanie ? Pozatym znam cię już troszkę, i jak dla mnie, na nie //Edit1 : Napisałeś ze jestes długo u nas, myślę ze nie całe 2 miesiące w administracji, z czego slither nie jest zbyt aktywny na serwerze, jest to za mało //Edit2: Zmiana zdania na Okres próbny! 2 Link to comment
Zasłużony Apple Posted April 1, 2023 Zasłużony Share Posted April 1, 2023 @ Admin CS:GO DEATHRUN+KLASY ?? 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Użytkownik ikonasch Posted April 1, 2023 Użytkownik Share Posted April 1, 2023 Myślę ze się nadajesz na te stanowisko ponieważ, polepszyła się twoja aktywność na serwerze, jak czasami jestem na serwerze to jak ktoś ma jakiś problem odrazu pomagasz, i ogólnie znam cię 3 dni a wydajesz się mega spoko i Myślę ze Będziesz się dobrze Sprawował na tym stanowisku Okres Próbny!!! 😃 1 Link to comment
Zasłużony Apple Posted April 11, 2023 Zasłużony Share Posted April 11, 2023 @ Andrzej. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Zasłużony Andrzej. Posted April 11, 2023 Zasłużony Share Posted April 11, 2023 @ Admin CS:GO DEATHRUN+KLASY 1 Link to comment
Użytkownik MGLN Posted April 11, 2023 Użytkownik Share Posted April 11, 2023 Moim zdaniem Slither nadaje się na to stanowisko bardziej niż ktokolwiek inny. -Mega spoko osoba. -Pomocny (I to bardzo) -Czas na serwerze: Spędza coraz częściej i coraz więcej Jestem Na TAK 1 Link to comment
Recommended Posts