Premium S7iTh3R Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) Imię: Albano Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Bo gram od dluzszego czasu na tym serwerze jestem aktywnym graczem i adminem chcialbym dopomoc wlascicielowi serwera i przypilnowac Adminow i ich aktywnosc na serwerze Opiekunem jeszcze nigdy nie bylem ale nowe Wyzwania zawsze przyjmuje Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Deathrun+Klasy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199388858241/ Coś o sobie: No mam na imie Albano 21 lat mieszkam w niemczech spedzam duzy czas przed komputerem pykam w rozne gierki lubie czytac zalezy co Chodze na terningi w Lato wyjedzam czesto rowerem na Camping no i co duzo nie mam co o sobie powiedziec Mam nadzieje ze moje podanie zostanie Pozytywnie Rozpatrzone no i co Zycze wam milego dnia albo Nocy Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez S7iTh3R Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Slither, lubię cię jako kolegę, ale na opiekunie szans nie masz. Twoja aktywność nie wygląda za ciekawie, jesteś na urlopie i piszesz podanie ? Pozatym znam cię już troszkę, i jak dla mnie, na nie //Edit1 : Napisałeś ze jestes długo u nas, myślę ze nie całe 2 miesiące w administracji, z czego slither nie jest zbyt aktywny na serwerze, jest to za mało //Edit2: Zmiana zdania na Okres próbny! 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 @ Admin CS:GO DEATHRUN+KLASY ?? 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik ikonasch Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Myślę ze się nadajesz na te stanowisko ponieważ, polepszyła się twoja aktywność na serwerze, jak czasami jestem na serwerze to jak ktoś ma jakiś problem odrazu pomagasz, i ogólnie znam cię 3 dni a wydajesz się mega spoko i Myślę ze Będziesz się dobrze Sprawował na tym stanowisku Okres Próbny!!! 😃 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 @ Andrzej. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 @ Admin CS:GO DEATHRUN+KLASY 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MGLN Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Moim zdaniem Slither nadaje się na to stanowisko bardziej niż ktokolwiek inny. -Mega spoko osoba. -Pomocny (I to bardzo) -Czas na serwerze: Spędza coraz częściej i coraz więcej Jestem Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi