Jump to content
Turniej DD2 Admini vs Gracze!! ×
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN OM#1 (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[UBTEAM CS:GO] - | GRROSS |

GRROSS

Recommended Posts

• GROSZEK

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO

Nick: | GRROSS |

Imię: Miłosz 

Wiek (dokładna data): 13 (8.10)

SID: STEAM_1:0:156532028

Znajomość SouceModa (1-10):  7

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę , że dużo , po szkole mam sporo  wolnego czasu.

Opisz siebie: Lubię uprawiać sport , oraz grać w gry na komputerze , jestem wysportowanym i spokojnym chłopakiem , który szuka nowych wyzwań.

Dlaczego akurat Ty?: Trochę już siedzę na posadzie admina , mam spore doświadczenie , chce też zobaczyć jak to jest być w UBTeam'ie.

Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Nie , ale myślę , że jeżeli poradziłem sobie z adminem to i na tej posadzie też sobie poradzę.

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Już trochę adminuje serwery i mam doświadczenie w tej dziedzinie , więc swoje umiejętności oceniam na +.

Kontakt: steam https://steamcommunity.com/id/Sol1dPrO/

Discord: GRROSS#3798

• Wow! 1
Cytat

„Tak bowiem Bóg umiłował świat, że Syna swego Jednorodzonego dał, aby każdy, kto w Niego wierzy, nie zginął, ale miał życie wieczne.”

• Premium
Premium

Cześć, wydajesz się spoko ziomkiem gross, nic kompletnie do ciebie nie mam, ale jestem średnio przekonany do ciebie w posadzie UBT, z wiekiem, no to troszke słabo, bo na UB Team to tak mi się wydaje że trzeba te 15 lat mieć, wszystko inne spoko, więc nie zapeszam, i pozostawiam głos, Sorry ale NIE

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik

Przykro mi ale 13 lat to trochę za mało. Do tego patrząc na twoją rozpiskę pod jednym ze zgłoszeń, no nie wygląda to zbyt ciekawie. 

• Super 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

odrzucone.png

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines