GROSZEK GRROSS Opublikowano 1 Kwietnia 2023 GROSZEK Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO Nick: | GRROSS | Imię: Miłosz Wiek (dokładna data): 13 (8.10) SID: STEAM_1:0:156532028 Znajomość SouceModa (1-10): 7 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę , że dużo , po szkole mam sporo wolnego czasu. Opisz siebie: Lubię uprawiać sport , oraz grać w gry na komputerze , jestem wysportowanym i spokojnym chłopakiem , który szuka nowych wyzwań. Dlaczego akurat Ty?: Trochę już siedzę na posadzie admina , mam spore doświadczenie , chce też zobaczyć jak to jest być w UBTeam'ie. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Nie , ale myślę , że jeżeli poradziłem sobie z adminem to i na tej posadzie też sobie poradzę. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Już trochę adminuje serwery i mam doświadczenie w tej dziedzinie , więc swoje umiejętności oceniam na +. Kontakt: steam https://steamcommunity.com/id/Sol1dPrO/ Discord: GRROSS#3798 1 Cytat Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Cześć, wydajesz się spoko ziomkiem gross, nic kompletnie do ciebie nie mam, ale jestem średnio przekonany do ciebie w posadzie UBT, z wiekiem, no to troszke słabo, bo na UB Team to tak mi się wydaje że trzeba te 15 lat mieć, wszystko inne spoko, więc nie zapeszam, i pozostawiam głos, Sorry ale NIE Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 2 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Przykro mi ale 13 lat to trochę za mało. Do tego patrząc na twoją rozpiskę pod jednym ze zgłoszeń, no nie wygląda to zbyt ciekawie. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 2 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi