GROSZEK GRROSS Posted April 1, 2023 GROSZEK Share Posted April 1, 2023 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO Nick: | GRROSS | Imię: Miłosz Wiek (dokładna data): 13 (8.10) SID: STEAM_1:0:156532028 Znajomość SouceModa (1-10): 7 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę , że dużo , po szkole mam sporo wolnego czasu. Opisz siebie: Lubię uprawiać sport , oraz grać w gry na komputerze , jestem wysportowanym i spokojnym chłopakiem , który szuka nowych wyzwań. Dlaczego akurat Ty?: Trochę już siedzę na posadzie admina , mam spore doświadczenie , chce też zobaczyć jak to jest być w UBTeam'ie. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Nie , ale myślę , że jeżeli poradziłem sobie z adminem to i na tej posadzie też sobie poradzę. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Już trochę adminuje serwery i mam doświadczenie w tej dziedzinie , więc swoje umiejętności oceniam na +. Kontakt: steam https://steamcommunity.com/id/Sol1dPrO/ Discord: GRROSS#3798 1 Cytat „Tak bowiem Bóg umiłował świat, że Syna swego Jednorodzonego dał, aby każdy, kto w Niego wierzy, nie zginął, ale miał życie wieczne.” Link to comment
Premium M4TEO Posted April 1, 2023 Premium Premium Share Posted April 1, 2023 Cześć, wydajesz się spoko ziomkiem gross, nic kompletnie do ciebie nie mam, ale jestem średnio przekonany do ciebie w posadzie UBT, z wiekiem, no to troszke słabo, bo na UB Team to tak mi się wydaje że trzeba te 15 lat mieć, wszystko inne spoko, więc nie zapeszam, i pozostawiam głos, Sorry ale NIE Link to comment
Użytkownik Drako Posted April 2, 2023 Użytkownik Share Posted April 2, 2023 Przykro mi ale 13 lat to trochę za mało. Do tego patrząc na twoją rozpiskę pod jednym ze zgłoszeń, no nie wygląda to zbyt ciekawie. 1 Link to comment
Recommended Posts