Premium _sss_ Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zapraszam do składania podań 😀 WYMAGANIA: - 16 Lat [Możliwe wyjątki] - Kultura osobista - Ogarnianie zasad ortografii - Min 50 wiadomości na czacie głównym - Ogarnianie discorda oraz Aktywnoścć - Sprawny mikrofon WZÓR: 1. Imię: 2. Wiek: 3. Nick na discordzie: 4. Coś od siebie: 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: 6. Co byś zmienił na discordzie?: 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: Podanie można pisać raz na tydzień! W wypadku jeśli nie upłynie tydzień od poprzedniego podania, podanie jest z automatu będzie odrzucane i trzeba czekać kolejny tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayi Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 15 3. Nick oraz # na discordzie: playboicarpi#7018 4. Posiadasz nitro boosta?[TAK/NIE]{NIE WYMAGANE}: Nie 5. Coś od siebie: Lubię bardzo pomagać, kocham pieski Jeżdżę na hulajnodze. 6. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Jestem bardzo często aktywny, nie jestem toksyczny, lubię pomagać,jestem miły, ogarniam bardzoo discorda. 7. Co byś zmienił na discordzie?: Nie mam jeszcze pomysłu na zmiany w discordzie 8. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik NataN_on_osu! Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) 1. Imię: Natan 2. Wiek: 19 3. Nick oraz # na discordzie: NataN on osu!#7864 4. Posiadasz nitro boosta?[TAK/NIE]{NIE WYMAGANE}: Nie 5. Coś od siebie: Siemano, troche mnie ludzi już tu zna, zwę się natan, i 20 wiosnę będę kończył w tym roku. Moje zainteresowania to szerokopojęta informatyka, koszykówka (chociaż jestem niski) no i wkurzanie jednego pana z j@ 6. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: gdyż bardzo igarniam discorda, oraz często przebywam na kanałach głosowych, oraz mogę pomóc w rozbudowie serwera discord pod ezględem technicznym, gdyż ogarniam boty 7. Co byś zmienił na discordzie?: szczerze to dodal bym kanał ekonomia, dzięki któremu ludzie by mogli zarabiać wirtualną walutę, za co mogliby kupić np vipa na forum, bądź serwerze 8. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez NataN_on_osu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik NataN_on_osu! Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Imię: Natan 2. Wiek: 19 3. Nick oraz # na discordzie: NataN on osu#7864 4. Posiadasz nitro boosta?[TAK/NIE]{NIE WYMAGANE}: Nie 5. Coś od siebie: Witamy się ponownie. Mam na imię natan, lat 19 (w tym roku 20) interesuje się informatyką, koszykówką. 6. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Gdyż jak mówiłem już: często tam na dc przebywam na kanałach głosowych. Więc mogę się przydać. 7. Co byś zmienił na discordzie?: jak już ostatni pisałem - utworzyłbym kanał ekonomia, w którym za pieniądze zdobywane na niej możnaby było kupić vipa na forum/serwerze. Zwiększyłoby to aktywność discorda 8. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zamykam szybka rekrutacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 4 Czerwca 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Ponownie otwieram szybkie rekru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dyzioツ Opublikowano 4 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 18 3. Nick oraz # na discordzie: Dyzioツ#0001 4. Posiadasz nitro boosta?[TAK/NIE]{NIE WYMAGANE}: tak 5. Coś od siebie: Jestem wyluzowaną osobą nie gram tak jak niektórzy pod rangking itp, tylko 4fun, zawsze z kimś pogadam, pośmieje się, generalnie wnoszę dobry vibe.Jestem osobą pomocną, i staraną. Umiem dostosować się do regulaminu. 6. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Bo jestem spoko i znam discorda jak własną kieszeń 7. Co byś zmienił na discordzie?: według mnie nic nie trzeba zmieniać, wszystko jest w jak najlepszym porządku 8. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik chwyto Opublikowano 4 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 1. Imię: Karol 2. Wiek: 16 3. Nick oraz # na discordzie: ! chwyto_#2260 4. Posiadasz nitro boosta?: Tak 5. Coś od siebie: Witam, mam na imie karol oraz znam wszystkie funkcje discorda jestem w stanie moderowac discorda z telefonu, komputera lub moze nawet z mikroalówki więc mam dużo możliwości i mogę być dostępny w każdej chwili dnia, o kazdej porze. 6. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Tak jak napoisalem wyzej znam wszystkie funkcje discorda, poniewaz pisałem swoje boty, niestety zaden z nich nie byl zweryfikowany bo nie chciało mi sie dalej rozwijać tego bota, nastepnym argumentem jest to ze mogę byc aktywny zawsze oraz moderować wszędzie więc jestem w stanie stwierdzic ze nadam się na tą posade na discordzie. Oraz znam regulamin! 7. Co byś zmienił na discordzie?: Na aktualną chwile nie jestem w stanie powiedzieć, nie wiem jak wygląda to od środka 8. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik kawkaq Opublikowano 5 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 1. Imię:Wojtek 2. Wiek:16 3. Nick oraz # na discordzie:Wojtuś#8060 4. Posiadasz nitro boosta?[TAK/NIE]{NIE WYMAGANE}: Nie 5. Coś od siebie: Mam na imię Wojtek mam 16 lat interesuje się piłką nożną jak i innymi sportami lubię także przesiadywać na dc 6. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Ostatnie czasy nie były zbyt dobre mam na myśli moje sprawowanie np na serwerze only awp 2 popełnilem pare bledow m.in to że nie wywiązywałem sie z roli administratora ale zaprzysiegam pokazać ze zasługuje na te miano będe sie starał pilnował discorda a także pomagał w jego rozwoju a co najważniejsze wywiazywał sie ze swoich obowiązków 7. Co byś zmienił na discordzie?: Mam kilka propo 1 nawet dodalem na dc 8. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: Jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlackWinglet Opublikowano 5 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 1. Imię: Patryk 2. Wiek: 16 (18 czerwca juz 17) 3. Nick oraz # na discordzie: Black aka Blaku#8292 4. Posiadasz nitro boosta?[TAK/NIE]{NIE WYMAGANE}: Nie 5. Coś od siebie: Cześć mam na imie Patryk mam bardzo specyficzny głos. Chodze do 3 klasy technikum mechatronicznego i co tu więcej dodawać lubię CSA 6. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Jestem aktywny na discordzie i taka osoba jak ja by się (chyba) przydała. Kiedyś miałem swojego discorda i coś niecoś ogarniam na tym dsc. 7. Co byś zmienił na discordzie?: Ciężko stwierdzić jak bym się zagłebil bardziej to by coś się znalazło 8. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK ( Nieraz nie moge po prostu używać) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 5 Czerwca 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 1. Imię: Oliwier 2. Wiek: 18 3. Nick oraz # na discordzie: hades--#1147 4. Posiadasz nitro boosta?[TAK/NIE]{NIE WYMAGANE}: TAK 5. Coś od siebie: Jestem osobą kulturalną i miłą, co sprawia że nie jestem osobą konfliktowaną, która szuka problemu. 6. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Uważam siebie za odpowiednią osobę na to stanowisko, mimo że byłem tu adminem i dobrze sprawowałem rolę admina i byłem kulturalny o miły w stosunku do innych osób na Discordzie. 7. Co byś zmienił na discordzie?: Póki co nic, bo mamy super Opiekuna który wszystko ogarnia i jest wszystko na swoim miejscu. 8. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 5 Czerwca 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zamykam szybkie rekru Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 9 Września 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 ponownie otwierem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 17 Grudnia 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 1. Imię: Bartek 2. Wiek: 15 3. Nick oraz # na discordzie :sadgee. 4. Coś od siebie: Jestem Bartek i uwielbiam sporty - to moja pasja! Grając w różne dyscypliny, od piłki nożnej po koszykówkę, spędzam mnóstwo czasu. Ale nie tylko sporty mnie kręcą! Komputery i gry to także moja druga pasja. 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Byłem tam adminem i opiekunem, i większych problemów ze mną nie było, ogarniam dc więc myślę ze sobie poradzę a także nie ma w ogóle administracji wiec myślę ze się przydam 6. Co byś zmienił na discordzie?: W mojej opinii dc jest dobrze ogarnięty od strony technicznej i jedyne co bym zmienił to ewentualnie robił bym jakieś konkursy albo cos tego typu 7.. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: tak 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 20 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 16 3. Nick oraz # na discordzie: rakutensiusiak 4. Coś od siebie: W lutym obchodzę 17 urodziny, interesuję się głównie muzyką jak i modą, wolny czas spędzam zazwyczaj spędzam na dworze ze znajomymi ewentualnie grając w gierki(głownie CS). 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Jestem osobą bezkonfliktową i dość aktywną i chciałbym pomóc w rozwijaniu serwera bo w jakim stanie aktualnie jest serwer to raczej wszyscy dobrze wiemy, Mam doświadczenie w tworzeniu jak i moderowaniu serwerów na discordzie i ogarniam dużo funkcji więc nie powinno być ze mną problemu. Uważam również ze z moją aktywnością idealnie się wpasuje jako admin dc. 6. Co byś zmienił na discordzie?: Mam pomysł/poprawki które bym wprowadził, chętnie podzielę się nimi z opiekunem. 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: Tak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 24 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 1. Imię: Przemek 2. Wiek: 23 3. Nick oraz # na discordzie: Puma, #puma6896 4. Coś od siebie: Nigdy nie wiem co tutaj napisać. Jestem osobą miłą, kulturalną i zawsze staram się pomóc, jak tylko mogę użytkownikom. 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Jestem myślę, że dość aktywną osobą oraz bezkonfliktową. Chciałbym dołożyć swoją cegiełkę do rozwoju serwera. Dodatkowo chciałbym pomóc, ponieważ jest tylko jeden admin. Doświadczenia na tej randze nie posiadam, ale nie mam problemów z nauką nowych rzeczy i uważam, że się nadam. 6. Co byś zmienił na discordzie?: Myślę, że wprowadzenie częstszych konkursów mogłoby pomóc ożywić DC. Wszystkie inne pomysły, które wpadną do głowy oraz poprawki zgłoszę opiekunowi. 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: Tak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 24 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zamykam szybką rekrutacje na admina dsc! Cytuj Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 28 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 Otwieram ponownie szybką rekrutacje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Łach Opublikowano 10 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 1. Imię: Dariusz 2. Wiek: 20 (w marcu) 3. Nick oraz # na discordzie: Łach pod nickiem aka "lachu2004" 4. Coś od siebie: Poważny i stanowczy wobec obowiązków funkcyjnych, obowiązek to podstawa 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Nie mogę patrzeć jak Discord naszej sieci upada i zamienia się w pustkowie, w DC jest tylko jeden admin który sam by odwalił robotę bez nikogo, w sumie dwóch adminów na discordzie byłoby jeszcze lepiej, aktywność na dc znacznie spada jak gospodarka innego państwa lecz z drugiej strony ono się już poprawia i działa. 6. Co byś zmienił na discordzie?: Również jestem za konkursami, wyzwaniami i itp. Ja bym wiele rzeczy chciał zmienić np. kanały, dodawać punkty regulaminu (to zależy od opiekuna i supporta) bo to oni są od regulaminów i kanałów które są znacznie na wyższym poziomie niż admin. 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: Tak DeVoX, 10 Lutego 2024 Podanie przyjmuję, po odbiór rangi napisz w odpowiednim dziale na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 10 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Z dniem dzisiejszy, zamykam szybką rekrutacje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 14 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Otwieram! Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik RaiQ Opublikowano 24 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 1. Imię: Jakub 2. Wiek:17 3. Nick na discordzie: mee_2137 4. Coś od siebie:No to tak jestem Kuba, prawie od 4 lat jestem na tej sieci. Byłem kiedyś adminem na serwerze surf + rpg oraz Deathrun + klasy, aktualnie jestem adminem na serwerze OM#1 CS2. Bardzo lubię grać w gierki i poznawać nowych znajomych, z którymi można fajnie i spokojnie pograć. Aktualnie jestem w technikum na profilu Technik mechanik pojazdów samochodowych. W życiu ciągle mi sie nudzi i mega lubię ryzyko. 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Aktualnie jest jeden administrator i jeden na okresie próbnym. Chciałbym robić coś więcej niż bycie adminem tylko w grze. Reasumując myślę, że danie mi okresu próbnego nikomu nie zaszkodzi, a im więcej adminów tym lepiej. Jestem aktywny prawie cały czas chyba, że śpię. 6. Co byś zmienił na discordzie?: Szczerze jak na razie nie mam żadnych propozycji ale jestem pomysłowy i mam zajawkę więc pewnie coś wymyślę za niedługo. 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]:Oczywiście Raku, 25 Marca 2024 Przyjmuje na okres próbny, zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 25 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Z dniem dzisiejszym szybka rekrutacja zostaje zamknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 10 Lipca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Z dniem dzisiejszym, szybka rekrutacja zostaje otwarta! Zapraszamy do składania podań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik oghabibiis Opublikowano 29 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 16 3. Nick na discordzie: .rqnn. 4. Coś od siebie: Jestem Mateusz, mam 16 lat. Interesuję się sportem informatyką oraz motoryzacją. W wolnym czasie lubię sobie pograć lub jeśli mi sie znudzi to porobić cos na dworze. Aktualnie ide do 2 technikum kierunku fotowoltaicznego. Mieszkam niedaleko Gniezna. Po skończeniu szkoły planuje wyjechać do Niemiec i tam pracować. 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Ponieważ siedzę w discordach od jakoś 4 lat. Potrafię pracować w grupie bez żadnych konfliktów, co wiąże się również z tym że potrafie rozwiązywać konflikty. Większość komend administracyjnych od botów na DC jest mi znane. 6. Co byś zmienił na discordzie?: Aktualnie nic, wszystko ładnie pięknie wygląda. 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK DeVoX, 31 Lipca 2024 (edytowane) Podanie, odrzucam jesteś za krótko na sieci, musisz pokazywać się na forum jak i na dsc, żeby było widać twoją aktywność Edytowane 31 Lipca 2024 przez DeVoX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi