Użytkownik oghabibiis Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 (edytowane) 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 16 3. Nick na discordzie: .rqnn. 4. Coś od siebie: Jestem miłą osobą która potrafi rozwiązywać konflikty. Potrafię wykonać zadanie które jest mi zadane przez wyższą rangę bez większych problemów czy spin. 5. Dlaczego powinniśmy Ciębie wybrać na admina?: Ponieważ aktualnie jeśli się nie mylę na discordzie jest tylko 2 administratorów, którym chętnie pomogę i przejmę jakieś obowiązki itp. Posiadam duże doświadczenie w moderowaniu discordów ponieważ przez parę lat siedziałem na jakiejś randze typu Moderator/Admin lub sam tworzyłem swoje discordy. Jestem w stanie spędzać na discordzie i pilnować czatu przez 2-8H dziennie. 6. Co byś zmienił na discordzie?: Zrobiłbym jakieś kroki w stronę osiągnięcia większej liczby członków na nim co również wiąże się z większa aktywnością na chacie. 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK Edytowane 14 Sierpnia 2024 przez oghabibiis DeVoX, 15 Sierpnia 2024 Przyjmuje na okres próbny, zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik mapuciek Opublikowano 12 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2025 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 18 3. Nick na discordzie: l.e.g.e.n.d_ 4. Coś od siebie: Spokojny, Pracowity, Umiem poświęcić dużo czasu na daną rzecz... 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Ponieważ już uczęszczałem w tej roli i nadaje się na to moim skromnym zdaniem, uczęszczam na tym serwerze dużo czasu i mogę jeszcze więcej + ostatnio dużo cheaterów dolącza i chciałbym pilnować tego serwera właśnie przeciwko nim. 6. Co byś zmienił na discordzie?: wsm to nic, wdg mnie jest dobrze. 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK Peace, 12 Stycznia 2025 Odrzucam, nie widziałem ciebie ani razu na discord. Jednak o ile się nie mylę to chodzi ci o serwer OM#1, cheaterów na discordzie nie ma . https://strefaskilla.pl/forum/939-rekrutacja/ <-- prawidłowy link do rekrutacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 25 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 16 3. Nick na discordzie: yuki_333333333 4. Coś od siebie: Jestem zwykle pracowitą osobą z doświadczeniem w adminowaniu discordem, z czasem który mógłbym poświęcić discordowi nie mam problemu, kandydat idealny. 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Mam doświadczenie w pełnieniu tej roli i na chwilę obecną byłbym jedynym adminem co raczej jest ważne. 6. Co byś zmienił na discordzie?: Wszystko dobrze jest w porządku 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: tak Peace, 26 Marca 2025 Przyjmuję. Odbierz rangę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 7 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 1. Imię: Fabian 2. Wiek: 20 3. Nick na discordzie: MR.KITTY 4. Coś od siebie: Chciałbym wspomóc rozwój. 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Lubię spędzać czas na discordzie, więc nie widzę problemu w pomocy utrzymywania ładu i porządku! 6. Co byś zmienił na discordzie?: Wprowadziłbym zmiany w wyglądzie serwera bądź nawet nowe bociki AI itp. 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: Jasne że TAK Peace, 7 Maja 2025 Zerowa aktywność. Odrzucam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik progracz2 Opublikowano 27 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2025 WZÓR: 1. Imię: Wojtek 2. Wiek: 15 3. Nick na discordzie: progracz2 4. Coś od siebie: bardzo dobrze znam się na Discordzie 5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: jestem doświadczony w tej roli, mam duże doświadczenie z Discordem. 6. Co byś zmienił na discordzie?: wygląd i to wszystko 7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK Peace, 28 Maja 2025 Żartujesz sobie? nawet jednej wiadomości na serwerze nie napisałeś... Odrzucam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 18 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Imię: Marcin Wiek: 32 Nick na discordzie: oldziu Coś od siebie: Mam 32 lata. Cenię sobie kulturę dyskusji, porządek oraz sprawiedliwe podejście do rozwiązywania konfliktów. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Dzięki swojemu doświadczeniu i dojrzałości potrafię zachować spokój nawet w stresujących sytuacjach. Jestem osobą obiektywną, która potrafi wysłuchać obu stron sporu, zanim podejmie decyzję. Zależy mi na utrzymaniu przyjaznej atmosfery, w której każdy użytkownik czuje się bezpiecznie i jest traktowany z szacunkiem. Co byś zmienił na discordzie?: Na chwilę obecną nie mam pomysłu. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: Tak. Przyjaciel <3, 21 Lipca Podanie przyjmuje. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi