Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

SZYBKA REKRUTACJA NA ADMINA DC

_sss_

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Mateusz 

2. Wiek: 16 

3. Nick na discordzie: .rqnn.

4. Coś od siebie: Jestem miłą osobą która potrafi rozwiązywać konflikty. Potrafię wykonać zadanie które jest mi zadane przez wyższą rangę bez większych problemów czy spin.

5. Dlaczego powinniśmy Ciębie wybrać na admina?: Ponieważ aktualnie jeśli się nie mylę na discordzie jest tylko 2 administratorów, którym chętnie pomogę i przejmę jakieś obowiązki itp. Posiadam duże doświadczenie w moderowaniu discordów ponieważ przez parę lat siedziałem na jakiejś randze typu Moderator/Admin lub sam tworzyłem swoje discordy. Jestem w stanie spędzać na discordzie i pilnować czatu przez 2-8H dziennie.

6. Co byś zmienił na discordzie?: Zrobiłbym jakieś kroki w stronę osiągnięcia większej liczby członków na nim co również wiąże się z większa aktywnością na chacie.

7.  Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK

Edytowane przez oghabibiis
DeVoX
DeVoX,

Przyjmuje na okres próbny, zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale.

• Lubię to! 2

spacer.png

• 5 miesięcy temu...
  • Użytkownik

1. Imię: Mateusz

2. Wiek: 18

3. Nick na discordzie: l.e.g.e.n.d_

4. Coś od siebie: Spokojny, Pracowity, Umiem poświęcić dużo czasu na daną rzecz...

5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Ponieważ już uczęszczałem w tej roli i nadaje się na to moim skromnym zdaniem, uczęszczam na tym serwerze  dużo czasu i mogę jeszcze więcej + ostatnio dużo cheaterów dolącza i chciałbym pilnować tego serwera właśnie przeciwko nim.

6. Co byś zmienił na discordzie?: wsm to nic, wdg mnie jest dobrze.

7.  Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK

Peace
Peace,

Odrzucam, nie widziałem ciebie ani razu na discord. Jednak o ile się nie mylę to chodzi ci o serwer OM#1, cheaterów na discordzie nie ma :)

https://strefaskilla.pl/forum/939-rekrutacja/ <-- prawidłowy link do rekrutacji 

• 2 miesiące temu...
  • Użytkownik

1. Imię: Kacper

2. Wiek: 16

3. Nick na discordzie: yuki_333333333

4. Coś od siebie: Jestem zwykle pracowitą osobą z doświadczeniem w adminowaniu discordem, z czasem który mógłbym poświęcić discordowi nie mam problemu, kandydat idealny.

5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Mam doświadczenie w pełnieniu tej roli i na chwilę obecną byłbym jedynym adminem co raczej jest ważne.

6. Co byś zmienił na discordzie?: Wszystko dobrze jest w porządku

7.  Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: tak

Peace
Peace,

Przyjmuję. Odbierz rangę.

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik

1. Imię: Fabian

2. Wiek: 20

3. Nick na discordzie: MR.KITTY

4. Coś od siebie: Chciałbym wspomóc rozwój.

5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Lubię spędzać czas na discordzie, więc nie widzę problemu w pomocy utrzymywania ładu i porządku!

6. Co byś zmienił na discordzie?:  Wprowadziłbym zmiany w wyglądzie serwera bądź nawet nowe bociki AI itp.

7.  Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: Jasne że TAK

Peace
Peace,

Zerowa aktywność. Odrzucam.

• xD 1
  • 3 tygodnie później...
  • Użytkownik

WZÓR:

1. Imię: Wojtek

2. Wiek: 15

3. Nick na discordzie: progracz2

4. Coś od siebie: bardzo dobrze znam się na Discordzie

5. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: jestem doświadczony w tej roli, mam duże doświadczenie z Discordem. 

6. Co byś zmienił na discordzie?: wygląd i to wszystko

7. Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: TAK

Peace
Peace,

Żartujesz sobie? nawet jednej wiadomości na serwerze nie napisałeś... Odrzucam.

• 1 rok później...
  • Moderator
Moderator

Imię: Marcin
Nick na discordzie: oldziu
Coś od siebie: Mam 32 lata. Cenię sobie kulturę dyskusji, porządek oraz sprawiedliwe podejście do rozwiązywania konfliktów.
Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać na admina?: Dzięki swojemu doświadczeniu i dojrzałości potrafię zachować spokój nawet w stresujących sytuacjach. Jestem osobą obiektywną, która potrafi wysłuchać obu stron sporu, zanim podejmie decyzję. Zależy mi na utrzymaniu przyjaznej atmosfery, w której każdy użytkownik czuje się bezpiecznie i jest traktowany z szacunkiem.
Co byś zmienił na discordzie?: Na chwilę obecną nie mam pomysłu.
Posiadasz sprawny mikrofon?[TAK/NIE]: Tak.

Przyjaciel <3
Przyjaciel <3,

Podanie przyjmuje. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale.

• Lubię to! 3
  • Super 4