Użytkownik Erev.' Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Jaką masz propozycje?: Propozycję mam taką, żeby w głosowaniu na Elitę Sieci pojawiła się nowa kategoria - Najlepszy Typer czy coś w tym stylu. Jest kategoria najlepszy redaktor, najlepszy grafik - a my jesteśmy gorszym sortem xD Stąd wnioskuję o dodanie tej kategorii od kolejnego plebiscytu. Dziękuję za słowa poparcia, jeśli takie będą. 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Nie patrząc na śmieszny aspekt tej propozycji... No w sumie argument nie do podważenia. xD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 W sumie, czemu nie? Jak już w elicie zaczynamy od najlepszego właściciela do grafika, to kategorie z typerem można również dodać. W końcu też robią jakąś robotę na tym forum, więc jestem jak najbardziej za. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 tak jak napisałem we wcześniejszej propozycji, ten punkt w elicie jest bardziej sensowny i jestem za 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Kategoria zostanie dodana 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi