Premium Adaa. Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1. Nick: Adaa. 2. Czas i data zdarzenia: 15:06 3. Powód bana: Nie wiem xD, kupiłam za 60 zł premium na forum i dostałam od Torfika bana za spam @ Torf 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: sensownie żal, tyle powiem 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Spam był przed zakupem premium, więc zostałaś potraktowana jak zwykły użytkownik, łamiąc punkt regulaminu: 4.1 Spam kilkoma wiadomościami pod rząd - Blokada czasowa od 1 do 6h (tylko jeśli nie pomógł warn+upomnienie i dana osoba spamuje dalej) 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 14:28-14:32 Spam pomimo braku rangi premium + ostrzeżenie od moderatora czatu 14:50-14:52 Kolejny spam 14:58 Ostrzeżenie od @ Drako + blokada nałożona przez torfa, nadal brak rangi premium. Potwierdzenie zakupu otrzymałem po w/w incydencie, czyli. spamując na chatboxie nie miałaś rangi premium. Nałożenie blokady jak najbardziej słuszne. Edit1: My jako administracja musimy mieć potwierdzenie zakupu, aby nadać daną rangę. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi