Zasłużony PepePanDziobak Posted December 31, 2018 Zasłużony Share Posted December 31, 2018 No to, nazywam się Mikołaj, mam 16 lat, mieszkam na terenie województwa Pomorskiego, a dokładnie w Kwidzynie, aktualnie chodzę do 1 klasy technikum o profilu Informatyk, interesuję się grami komputerowymi (CS 1.6, The Escapist 2, League of Legends i czasami World of Tanks), poza tym muzyką, grafitti, oraz od miesiąca programowaniem, czasami się z tym bawię, ale jakoś mi to nie wychodzi :D. Oczywiście lubię się także uczyć języków, na razie potrafię 1 język w dobrym stopniu (angielski) i 2 w średnim (Niemiecki, Hiszpański), chciałbym podszkolić te dwa języki i nauczyć się francuskiego :). Kocham różnego rodzaju kuchnie, uwielbiam jeść oraz gotować, moimi ulubionymi kuchniami są włoskie, japońskie oraz śródziemnomorskie <333. Teraz trochę o moim charakterze, jestem osobą pomocną, lubię pomagać ludziom, lecz czasami zdarza się, że odwraca się to przeciwko mnie, jestem także wrażliwy oraz łatwo przywiązuje się do ludzi, a potem trudno mi od nich odstąpić :), i ostatnią moją zaletą jest to, że z każdą osobą łatwo nawiązuje znajomości, teraz może czas na moje wady, jestem osobą którą łatwo można rozkojarzyć, czasami też można mnie łatwo wkurzyć, ale to jak większość osób każdy ma swoją cierpliwość. 1 Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted December 31, 2018 Zasłużony Share Posted December 31, 2018 Siemanko ? Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 31, 2018 Zasłużony Share Posted December 31, 2018 Witamy na Strefa Skilla!!! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik zeh Posted December 31, 2018 Użytkownik Share Posted December 31, 2018 Siemano :} Link to comment
VIP NeQu<#|m00d Posted December 31, 2018 VIP VIP Share Posted December 31, 2018 Siemka Zapraszam na CSGO MOD Link to comment
Użytkownik n0ise Posted December 31, 2018 Użytkownik Share Posted December 31, 2018 Bryy 1 Link to comment
Użytkownik .prest0 Posted December 31, 2018 Użytkownik Share Posted December 31, 2018 Siemanko Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 31, 2018 Użytkownik Share Posted December 31, 2018 Cześć Link to comment
Użytkowniczka Tysia :* Posted December 31, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 31, 2018 Cześć ? Link to comment
Zasłużony Dusia Posted December 31, 2018 Zasłużony Share Posted December 31, 2018 Ale sie rozpisales xdd Heej Link to comment
Użytkowniczka Miyu. Posted January 1, 2019 Użytkowniczka Share Posted January 1, 2019 Heeej Link to comment
Marves Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts