Jump to content
Turniej DD2 Admini vs Gracze!! ×
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN OM#1 (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[PROPOZYCJA] - Punkt w regulaminie Miss/Misster.

hk.

Recommended Posts

Jaką masz propozycje?:

Dość prostą, lecz myślę, że na tyle ważną iż zmieni to postać rzeczy w pewnych kwestiach.

Mianowicie: 

Dodać w regulaminie naszego konkursu miss/misster punkt w którym zaznaczymy, że tak to ujmę starość zdjęcia. Zdjęcie miałoby przedstawiać dość aktualny wygląd/wiek który dana osoba posiada. Nie oszukujmy się, lecz jeżeli ktoś wstawia zdjęcia z dzieciństwa to nie powinien zostać brany pod uwagę w finale, gdyż każde dziecko jest na swój sposób słodkie, a gdy dojrzeje może być na odwrót.  -  To tak jakby w miss/mister Polski występowało dziecko w wieku załóżmy 3 latek, a obok osoby powyżej 18 roku życia.

W skrócie nie fair. Jeżeli już dane osoby chciałby wstawiać owe zdjęcia, zawsze można zrobić miss/misster edycje junior (?)

Przykład niżej:

//Edit: Myślę, iż na tyle jest dany temat świeży, że możemy jeszcze zmienić uczestników finału, ale to już kwestia wyższej administracji/twórcy konkursu.

//Edit: @ mikey Nie mam problemu z tym jak ktoś wstawia zdjęcia z dzieciństwa oraz za nie reputacje otrzymuje, lecz bardziej chodzi mi o fakt, że są brane pod uwagę do finału.

Pozdrawiam oraz iiczę na dodanie owego podpunktu do regulaminu, który będzie jasno mówił, iż dane zdjęcia będą traktowane jako spam/nie brane pod uwagę.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik

Ogólnie jak widać na chatboxie co paru osobom takim jak np @ hk. i @ Erev.'  nie podoba się koncept wstawiania zdjęć za dzieciaka to jestem w stanie zrozumieć, a mi ogólnie nie zależy aby wygrać tytuł jakiegoś mistera czy coś tam XD. Jest to w jakimś stopniu promowanie tematu + zgarnianie reputacji, po prostu uczestnicząc w zabawie. 

Jeśli chodzi o pomysł miss/misster edycje junior to po prostu nie XDD.  Rozpędziłeś się trochę z tymi dziećmi :tf:

A jeśli chodzi o rozstrzygnięcie finałowe aktualnego konkursu to nie ma problemu, @ Dusia proszę o usunięcie mnie z obecnego głosowania (jeśli jest taka możliwość jeszcze) i dodanie za moje miejsce osoby z 3 największą ilością głosów <3 (chyba @ Vashka )

Z tym nowym punktem regulaminu to myślę, że najlepiej będzie on wyglądał mniej więcej w ten sposób: 

x.x Do uczestnictwa w konkursie ma prawo każdy użytkownik forum, o ile wstawione zdjęcie przedstawia swoją osobą w czasie teraźniejszym/aktualnym wieku. Wszystkie zdjęcia z dzieciństwa/widoczne jako *starsze* będą uważane za spam i nie będą brane pod uwagę w podliczaniu głosów.

Ogólnie propozycja, jeśli dobrze zostanie dodany punkt do regulaminu to jestem za :) 

• Super 1
  • Dzięki 2
  • Użytkownik

@ mikey to nie to, że mi się nie podoba czy mam ból dupy - chodzi o sens tej zabawy. Zresztą już nie pierwszy raz wrzucasz te same zdjęcia do tego konkursu. Ja już nie mówię, że masz robić sobie sesję przed lustrem, ale chodzi o coś bardziej świeżego i tyle...Garba chyba nie masz, żeby swoje aktualniejsze zdjęcie wrzucić?

Swoją drogą dziwi mnie fakt, że wcześniej nie było jakiejś reakcji w tej kwestii tylko dopiero teraz. Jeśli chodzi o propozycję to jak najbardziej popieram.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Premium
Premium
8 godzin temu, hk. napisał:

To tak jakby w miss/mister Polski występowało dziecko w wieku załóżmy 3 latek, a obok osoby powyżej 18 roku życia

Dobre porównanie @ hk.  również jestem za dodaniem tego punktu do regulaminu.Nie jest to konkurs pt. "Od przedszkola do Opola" tylko powinna to być ocena teraźniejszego wyglądu użytkowników.Myślę, że każdy z nas ma aparat w tych czasach i swoje zdjęcie aktualne może wstawić.Juz wcześniej zwracałem uwagę czy to polowanie na pedofila czy o co chodzi z tym dodawaniem dziecięcych zdjęć xD Przy okazji gratuluję przyszłym wygranym konkursu :kononbuzi:

@ mikey  doceniam honorowe zachowani, ale ten konkurs musi się zakończyć na starych zasadach:witaj:

• Dzięki 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines