hk. Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Jaką masz propozycje?: Dość prostą, lecz myślę, że na tyle ważną iż zmieni to postać rzeczy w pewnych kwestiach. Mianowicie: Dodać w regulaminie naszego konkursu miss/misster punkt w którym zaznaczymy, że tak to ujmę starość zdjęcia. Zdjęcie miałoby przedstawiać dość aktualny wygląd/wiek który dana osoba posiada. Nie oszukujmy się, lecz jeżeli ktoś wstawia zdjęcia z dzieciństwa to nie powinien zostać brany pod uwagę w finale, gdyż każde dziecko jest na swój sposób słodkie, a gdy dojrzeje może być na odwrót. - To tak jakby w miss/mister Polski występowało dziecko w wieku załóżmy 3 latek, a obok osoby powyżej 18 roku życia. W skrócie nie fair. Jeżeli już dane osoby chciałby wstawiać owe zdjęcia, zawsze można zrobić miss/misster edycje junior (?) Przykład niżej: //Edit: Myślę, iż na tyle jest dany temat świeży, że możemy jeszcze zmienić uczestników finału, ale to już kwestia wyższej administracji/twórcy konkursu. //Edit: @ mikey Nie mam problemu z tym jak ktoś wstawia zdjęcia z dzieciństwa oraz za nie reputacje otrzymuje, lecz bardziej chodzi mi o fakt, że są brane pod uwagę do finału. Pozdrawiam oraz iiczę na dodanie owego podpunktu do regulaminu, który będzie jasno mówił, iż dane zdjęcia będą traktowane jako spam/nie brane pod uwagę. 2 1 Link to comment
Użytkownik mikey Posted April 3, 2023 Użytkownik Share Posted April 3, 2023 Ogólnie jak widać na chatboxie co paru osobom takim jak np @ hk. i @ Erev.' nie podoba się koncept wstawiania zdjęć za dzieciaka to jestem w stanie zrozumieć, a mi ogólnie nie zależy aby wygrać tytuł jakiegoś mistera czy coś tam XD. Jest to w jakimś stopniu promowanie tematu + zgarnianie reputacji, po prostu uczestnicząc w zabawie. Jeśli chodzi o pomysł miss/misster edycje junior to po prostu nie XDD. Rozpędziłeś się trochę z tymi dziećmi A jeśli chodzi o rozstrzygnięcie finałowe aktualnego konkursu to nie ma problemu, @ Dusia proszę o usunięcie mnie z obecnego głosowania (jeśli jest taka możliwość jeszcze) i dodanie za moje miejsce osoby z 3 największą ilością głosów (chyba @ Vashka ) Z tym nowym punktem regulaminu to myślę, że najlepiej będzie on wyglądał mniej więcej w ten sposób: x.x Do uczestnictwa w konkursie ma prawo każdy użytkownik forum, o ile wstawione zdjęcie przedstawia swoją osobą w czasie teraźniejszym/aktualnym wieku. Wszystkie zdjęcia z dzieciństwa/widoczne jako *starsze* będą uważane za spam i nie będą brane pod uwagę w podliczaniu głosów. Ogólnie propozycja, jeśli dobrze zostanie dodany punkt do regulaminu to jestem za 1 2 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Link to comment
Użytkownik Erev.' Posted April 3, 2023 Użytkownik Share Posted April 3, 2023 @ mikey to nie to, że mi się nie podoba czy mam ból dupy - chodzi o sens tej zabawy. Zresztą już nie pierwszy raz wrzucasz te same zdjęcia do tego konkursu. Ja już nie mówię, że masz robić sobie sesję przed lustrem, ale chodzi o coś bardziej świeżego i tyle...Garba chyba nie masz, żeby swoje aktualniejsze zdjęcie wrzucić? Swoją drogą dziwi mnie fakt, że wcześniej nie było jakiejś reakcji w tej kwestii tylko dopiero teraz. Jeśli chodzi o propozycję to jak najbardziej popieram. 2 1 Link to comment
Marcin929 Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Popieram propozycję. Dzieci są obleśne 1 2 Link to comment
Premium Vashka Posted April 3, 2023 Premium Premium Share Posted April 3, 2023 8 godzin temu, hk. napisał: To tak jakby w miss/mister Polski występowało dziecko w wieku załóżmy 3 latek, a obok osoby powyżej 18 roku życia Dobre porównanie @ hk. również jestem za dodaniem tego punktu do regulaminu.Nie jest to konkurs pt. "Od przedszkola do Opola" tylko powinna to być ocena teraźniejszego wyglądu użytkowników.Myślę, że każdy z nas ma aparat w tych czasach i swoje zdjęcie aktualne może wstawić.Juz wcześniej zwracałem uwagę czy to polowanie na pedofila czy o co chodzi z tym dodawaniem dziecięcych zdjęć xD Przy okazji gratuluję przyszłym wygranym konkursu @ mikey doceniam honorowe zachowani, ale ten konkurs musi się zakończyć na starych zasadach 1 Link to comment
Recommended Posts