Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Punkt w regulaminie Miss/Misster.

hk.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Jaką masz propozycje?:

Dość prostą, lecz myślę, że na tyle ważną iż zmieni to postać rzeczy w pewnych kwestiach.

Mianowicie: 

Dodać w regulaminie naszego konkursu miss/misster punkt w którym zaznaczymy, że tak to ujmę starość zdjęcia. Zdjęcie miałoby przedstawiać dość aktualny wygląd/wiek który dana osoba posiada. Nie oszukujmy się, lecz jeżeli ktoś wstawia zdjęcia z dzieciństwa to nie powinien zostać brany pod uwagę w finale, gdyż każde dziecko jest na swój sposób słodkie, a gdy dojrzeje może być na odwrót.  -  To tak jakby w miss/mister Polski występowało dziecko w wieku załóżmy 3 latek, a obok osoby powyżej 18 roku życia.

W skrócie nie fair. Jeżeli już dane osoby chciałby wstawiać owe zdjęcia, zawsze można zrobić miss/misster edycje junior (?)

Przykład niżej:

//Edit: Myślę, iż na tyle jest dany temat świeży, że możemy jeszcze zmienić uczestników finału, ale to już kwestia wyższej administracji/twórcy konkursu.

//Edit: @ mikey Nie mam problemu z tym jak ktoś wstawia zdjęcia z dzieciństwa oraz za nie reputacje otrzymuje, lecz bardziej chodzi mi o fakt, że są brane pod uwagę do finału.

Pozdrawiam oraz iiczę na dodanie owego podpunktu do regulaminu, który będzie jasno mówił, iż dane zdjęcia będą traktowane jako spam/nie brane pod uwagę.

• Lubię to! 2
  • Super 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik

Ogólnie jak widać na chatboxie co paru osobom takim jak np @ hk. i @ Erev.'  nie podoba się koncept wstawiania zdjęć za dzieciaka to jestem w stanie zrozumieć, a mi ogólnie nie zależy aby wygrać tytuł jakiegoś mistera czy coś tam XD. Jest to w jakimś stopniu promowanie tematu + zgarnianie reputacji, po prostu uczestnicząc w zabawie. 

Jeśli chodzi o pomysł miss/misster edycje junior to po prostu nie XDD.  Rozpędziłeś się trochę z tymi dziećmi :tf:

A jeśli chodzi o rozstrzygnięcie finałowe aktualnego konkursu to nie ma problemu, @ Dusia proszę o usunięcie mnie z obecnego głosowania (jeśli jest taka możliwość jeszcze) i dodanie za moje miejsce osoby z 3 największą ilością głosów <3 (chyba @ Vashka )

Z tym nowym punktem regulaminu to myślę, że najlepiej będzie on wyglądał mniej więcej w ten sposób: 

x.x Do uczestnictwa w konkursie ma prawo każdy użytkownik forum, o ile wstawione zdjęcie przedstawia swoją osobą w czasie teraźniejszym/aktualnym wieku. Wszystkie zdjęcia z dzieciństwa/widoczne jako *starsze* będą uważane za spam i nie będą brane pod uwagę w podliczaniu głosów.

Ogólnie propozycja, jeśli dobrze zostanie dodany punkt do regulaminu to jestem za :) 

• Super 1
  • Dzięki 2
  • Użytkownik

@ mikey to nie to, że mi się nie podoba czy mam ból dupy - chodzi o sens tej zabawy. Zresztą już nie pierwszy raz wrzucasz te same zdjęcia do tego konkursu. Ja już nie mówię, że masz robić sobie sesję przed lustrem, ale chodzi o coś bardziej świeżego i tyle...Garba chyba nie masz, żeby swoje aktualniejsze zdjęcie wrzucić?

Swoją drogą dziwi mnie fakt, że wcześniej nie było jakiejś reakcji w tej kwestii tylko dopiero teraz. Jeśli chodzi o propozycję to jak najbardziej popieram.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Premium
Premium
8 godzin temu, hk. napisał:

To tak jakby w miss/mister Polski występowało dziecko w wieku załóżmy 3 latek, a obok osoby powyżej 18 roku życia

Dobre porównanie @ hk.  również jestem za dodaniem tego punktu do regulaminu.Nie jest to konkurs pt. "Od przedszkola do Opola" tylko powinna to być ocena teraźniejszego wyglądu użytkowników.Myślę, że każdy z nas ma aparat w tych czasach i swoje zdjęcie aktualne może wstawić.Juz wcześniej zwracałem uwagę czy to polowanie na pedofila czy o co chodzi z tym dodawaniem dziecięcych zdjęć xD Przy okazji gratuluję przyszłym wygranym konkursu :kononbuzi:

@ mikey  doceniam honorowe zachowani, ale ten konkurs musi się zakończyć na starych zasadach:witaj:

• Dzięki 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]