Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnatura Tematyka: Myszka Miki Kolorystyka: Czarna / Granatowa Rozmiar: Taki, żeby pasował. Napisy: HANA_MONTANA Naczelny Redaktor Format (png, jpg, gif): Najlepiej gif Dodatkowe informacje: Napis Naczelny Redaktor może się znikać i się pojawiać w innych miejscach ma sygnaturze Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputacja 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @ Hana_Montana Takie u? 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Spoko tylko mi nie siada byś mógł zrobić z taką czcionką jak mam aktualnie (Napis HANA_MONTANA może zostać niebieski, bo ładny jest). I jakbyś chciał coś bardziej pokminić, to możesz jeszcze coś z tłem). @ Lullaby Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) @ Hana_Montana Nie mam czcionki takiej samej jak marcinek gdy Ci robił sygnaturkę, wybacz. Tło odpowiada teraz? Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Lullaby 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Fajne, ale zobaczę co zrobi jeszcze @ marcinek;> Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) @ Hana_Montana https://imgur.com/a/ivN8DMd // https://imgur.com/a/bvt35u7 Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez marcinek;> 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) @ marcinek;> Fajne tylko byś mógł zmienić napis HANA na coś bardziej jaki teraz mam aktualnie, a MONTANA na ciemniejszy, bo ten żółty mi nie siada. I ten napis redaktor naczelny, żeby wolniej znikał i się pojawiał. Biorę dziękuje Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Hana_Montana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi