Użytkownik Wampierek Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Patrzę teraz na ciebie, chce być. Chce być przy tobie i żyć, Było źle, ta kłótnia, spina, Ale oczywiście niczyja wina... Chce wrócić do ciebie, Być z tobą na ziemi i na niebie. Przetrwać wszystko, najgorsze rzeczy, Siedzieć z piwem i oglądać sto meczy. Ten cień, ma swój głos, O mały włos mnie nie straciłeś. Te łzy szumiące w dali, Nie oddają uczucia które moje serce pali. Miłość z pozoru, przepiękna sprawa , Lecz dla mojego serca to nie zabawa. To przywiązanie, przez które płacze, A serce mi do gardła skacze. Patrzę na telefon czy nie napisałeś, Wiem że napisać chciałeś. Że nie chcesz mnie już znać, Ale ja dalej w tą grę o nazwie miłość chce grać!!. Nie odpuszczę, taka jest moja wola. Choć już powoli mam wielkiego doła..., Czekam, cierpię tą chwilą , Aż napiszesz mi wiadomość miłą. Będę czekać na ziemi , Wiem że to dużo zmieni. Będę czekać nawet i w niebie , Lecz wiedz, że kocham tylko ciebie. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zoniuk Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Ty chodzisz do jakieś szkoły filmowej czy czegoś takiego, że ty takie rzeczy wymyślasz? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Oooo, widzę że się z kolegą dogadam. Jeśli byłbyś chętny do jakiejś wspólnej pracy to proszę śmiało. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 32 minuty temu, Zoniuk napisał: Ty chodzisz do jakieś szkoły filmowej czy czegoś takiego, że ty takie rzeczy wymyślasz? Dużo czytam książek... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zoniuk Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Masz talent Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @ Lullaby ma konkurencje Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi